Tandem Parachutespringen Nederland

Ben jij een echte thrill seeker? En wil jij voor het eerst tandem parachutespringen in Nederland? Kom dan langs voor een onvergetelijke ervaring. Skydive ENPC is de Eerste Parachutisten Club in Nederland: tandem parachutespringen of zelf leren parachutespringen tijdens onze opleiding, het is allemaal mogelijk!

Tanden parachutespringen bij ENPC

Skydive ENPC is in 1948 opgericht, met dus al ruim 70 jaar ervaring ben je bij ons aan het juiste adres voor een veilige vlucht. We vliegen vanaf Breda International Airport in Bosschenhoofd, tussen Roosendaal en Breda. We werken met instructeurs die zich inzetten met passie en op vrijwillige basis om je de allerbeste begeleiding te bieden tijdens jouw eerste sprong.

Tandem parachutespringen nederland. hoe werkt het?

First things first: je springt natuurlijk niet alleen. Bij een tandemsprong zit je goed vast aan een van onze ervaren instructeurs. We begrijpen heel goed dat de eerste keer parachutespringen heel erg spannend kan zijn. Maar maak je geen zorgen: de instructeur begeleidt je tijdens de gehele ervaring. Vanaf het moment dat je aankomt op het vliegveld totdat je weer landt. De instructeurs van Skydive ENPC hebben jarenlange ervaring en zorgen voor jouw veiligheid, in de lucht en op de grond. Een ding staat vast: het wordt een unieke ervaring die je nooit zal vergeten!

Wat kost een tandemsprong (duosprong)?

Waarschijnlijk is parachutespringen een van de gaafste dingen die je in je leven gaat doen. Wij durven je te verzekeren dat het een geweldige ervaring gaat worden! Maar, wat kost nou tandem parachutespringen in Nederland eigenlijk? Een tandemsprong maak je bij Skydive ENPC al vanaf €220. Ook is het mogelijk om de hele ervaring vast laten leggen op video, inclusief alle beelden van de sprong. Je kunt namelijk kiezen voor de 'video experience' voor een meerprijs van €95. Na afloop van de sprong krijg je de video direct mee naar huis en kun je altijd het gevoel van de parachutesprong nog terug laten komen met de beelden. Daarnaast kun je er natuurlijk mee opscheppen bij al je vrienden en familie!

Goed om te weten!

  • Vergeet je niet een trui mee te nemen? Wij zorgen voor de rest!
  • Het gewicht van de tandempassagier mag niet meer zijn dan 100kg.
  • We springen het hele jaar door, zolang de weersomstandigheden het toelaten.
  • Tandemspringen is voor iedereen vanaf 12 jaar, die deze sprong in het diepe aandurft.
  • Wil je een mooi aandenken aan jouw tandemsprong; boek dan een tandemsprong met video reportage!
  • Het is niet toegestaan is om eigen foto en video (GoPro, telefoon etc ...) apparatuur mee te nemen tijdens de sprong.