Boek nu jouw tandemsprong!

JOUW SPRONG SAMENSTELLEN

Kies hieronder met hoeveel mensen je wilt komen springen. Per vlucht kunnen er 4 tandemspringers mee in ons vliegtuig. Kies daarnaast of je de hele belevenis door één van onze cameraspringers wil laten vastleggen. Wil je met een grotere groep komen springen? Informeer dan naar de mogelijkheden via info@enpc.nl. 

Wil je een parachutesprong cadeau doen aan iemand anders en kun je nog geen datum inplannen? Boek deze dan op de pagina 'Cadeaubon'.

Het is mogelijk om een tandemsprong te maken tot een maximaal gewicht van 100 kg. 

De opwinding tijdens de voorbereiding van de sprong, de spanning op het moment dat het luik van het vliegtuig opengaat, de adrenaline tijdens de val en het gevoel van ultieme vrijheid als je onder de parachute naar beneden zweeft. Absoluut een belevenis om nooit meer te vergeten! En dat hoeft ook niet, want wij leggen jouw skydive ervaring van A tot Z vast op video. Zo kun je het moment altijd herbeleven! Klik hiernaast voor een voorbeeld:

MET HOEVEEL EN WANNEER WIL JE SPRINGEN?

Hier kunt u kiezen op welke dag en tijdstip u de tandemsprong wilt maken. Selecteer eerst het aantal personen dat een tandemsprong gaat maken. Kies vervolgens een dag uit de beschikbare data en selecteer daarna een tijdstip.We verwachten u een half uur voorafgaand aan de geboekte tijd op het vliegveld voor de briefing en instructie.

Wil je met een grotere groep dan vier personen komen springen? Informeer dan naar de mogelijkheden via info@enpc.nl.

Kies het aantal mensen

Kies het aantal mensen waarmee jij een tandemsprong wilt doen.

Datum selecteren

Je hebt nog geen datum geselecteerd

Tijd selecteren

Je hebt nog geen tijd geselecteerd

Kies een tijd waarop je wilt springen op:

WE HEBBEN NOG WAT GEGEVENS NODIG

Vul hieronder de naam in van degene die gaat springen. Het emailadres en telefoonnummer hoeven niet van degene te zijn die gaat springen. De bevestigingsmail van de reservering wordt daarna naar het opgegeven emailadres gestuurd. 

Gegevens tandempassagier 1

We vragen u de ingevulde gegevens op juistheid te controleren zodat de bevestigingsmail naar het juiste adres gaat en we u op de dag van de sprong telefonisch kunnen bereiken.

Je hebt alle verplichte velden nog niet (correct) ingevuld

We vragen uw telefoonnummer om u op de hoogte te houden wanneer de weersomstandigheden het niet toe laten om de sprong te maken of als er andere bijzonderheden zijn. Dit telefoonnummer hoeft niet perse van de passagier te zijn, maar dan wel van iemand die er op de dag van de sprong bij is.

JOUW SPRONG AFREKENEN

Hoe wil je de sprong afrekenen?

Je hebt nog geen betaalmethode geselecteerd.

Je hebt nog geen betaalmethode geselecteerd.

totaalprijs
Door hier op te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Skydive ENPC