Skydiven Nederland

Skydiven in Nederland doe je bij Skydive ENPC! Of je nu een tandemsprong (eerste parachutesprong) wil maken, solo wil springen, of een opleiding volgen: bij ENPC is het allemaal mogelijk. Als de leukste skydive vereniging van Nederland met meer dan 70 jaar ervaring, maken wij van iedere sprong een geweldige ervaring! Durf jij het avontuur aan? Boek dan snel jouw sprong!

Skydiven in Nederland: eerste keer

Bij Skydive ENPC is het mogelijk om te skydiven als je 12 jaar of ouder bent. Je hebt namelijk geen ervaring nodig om een tandemsprong te maken. Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud, dan heb je wel toestemming nodig van je ouders of verzorgers om een parachutesprong te maken.

Een tandemsprong maak je bij Skydive ENPC als vanaf €209. En daarmee krijg je bij Skydive ENPC een geweldige ervaring! Je wordt op het vliegveld Breda International Airport ontvangen door jouw persoonlijke ervaren tandemmaster, die je van A tot Z begeleidt tijdnes de activiteit. Hij bereid je voor en maakt ook samen met jou de sprong, waarbij je met 200 km/uur een vrije val maakt van ongeveer 30 seconden. Een ervaring die je nooit meer zal vergeten!

Wil je de tandemsprong op beeld vastleggen? Dan boek je bij ENPC de 'video-experience' voor €298. Dan springt er een cameraman met je mee die iedere seconde van de sprong nauwkeurig vastlegt. De foto's en video van de sprong heb je dezelfde dag nog!

Opleiding skydiven in Nederland

Een tandemsprong is voor de eerste keer natuurlijk geweldig, maar word jij pas echt blij van het vooruitzicht om zelfstandig te skydiven? Ook dat kun je leren bij Skydive ENPC, want bij ons heb je de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende opleidingen. Onze Static Line Opleiding is erop gericht om jou in twee weekenddagen te leren hoe je kunt skydiven in Nederland. Je wordt hierbij geschoold in de theorie en natuurlijk de praktijk. Als je de opleiding hebt afgerond, mag je jezelf een 'beginnend parachutespringer' noemen en mag je zelfstandig skydiven in Nederland en de rest van de wereld. Wil je daarna echter nog meer? Dan kun je doorleren met het Progressive Free Fall (PFF) programma. In plaats van de normale 1200 meter hoogte spring je hierbij vanaf 1500 meter hoogte. Bekijk hier de opleidingen van Skydive ENPC.

Bij Skydive ENPC kun je als actief defensie personeel ook je Militaire Wing behalen. Voor meer informatie hierover bekijk je ook onze opleidingen-pagina.

Skydiven in Nederland met ENPC

Skydive ENPC is de oudste én gezelligste parachutistenvereniging van Nederland. Al ruim 70 jaar maken wij ieder weekend parachutesprongen vanaf onze thuisbasis, Breda Internationaal Airport, gevestigd langs de A58 tussen Roosendaal en Breda. Iedere dag maken we er weer een feestje van en dat zorgt ervoor dat jouw eerste ervaring met parachutespringen er een is om nooit te vergeten! Veiligheid en plezier staan bij ons voorop. 

Wil je graag weten wie onze tandemmasters en overige specialisten zijn? Maak kennis met ons team op de pagina 'Medewerkers' of lees meer over ENPC op onze 'Over ons'-pagina.

Deze waaghalzen gingen je voor

"Wat een ervaring rijker!" 

"Wow, wow, wow! Als je ooit een sprong wil maken, dan is deze locatie zeker een aanrader."

"Wat een onvergetelijke ervaring. Subliem om te doen, de medewerkers zijn fantastisch!"

Duizenden waaghalzen gingen je al voor als het gaat om het maken van een tandemsprong bij Skydive ENPC. Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze op onze 'Referentie'-pagina. Heb je liever bewegend beeld van de sprongen? Neem dan een kijkje op onze 'Media'-pagina voor video's van onze tandemsprongen.

Wil jij ook gaan skydiven in Nederland? Kom dan naar Bosschenhoofd en waag de sprong bij ENPC! Boek nu jouw tandemsprong.