Skydiven Nederland

Skydiven in Nederland doe je bij Skydive ENPC! Of je nu een tandemsprong (eerste parachutesprong) wil maken, solo wil springen, of een opleiding volgen: bij ENPC is het allemaal mogelijk. Als de leukste skydive vereniging van Nederland met meer dan 70 jaar ervaring, maken wij van iedere sprong een geweldige ervaring! Durf jij het avontuur aan? Boek dan snel jouw sprong!

Skydiven in Nederland: dat kan bijna iedereen!

Bij ons mag je al vanaf je 12e skydiven. Het is namelijk mogelijk om zonder enige ervaring een tandemsprong te doen. Voor minderjarigen geldt natuurlijk wel dat er toestemming van de ouders vereist is. Een tandemsprong kost bij ons €209,-. Hierbij word je vooraf goed begeleid en geïnformeerd over de sprong. Samen met een ervaren instructeur val je met een snelheid van 200km/uur naar beneden. De sprong duurt ongeveer 30 seconden en in die tijd ervaar je een rush als nooit te voren. Wil je deze ervaring terug kunnen kijken op tv? Dan kan dit met onze video experience. Voor €89,- extra wordt iedere seconde van de sprong vastgelegd. 

Leren skydiven in Nederland

Bij ENPC heb je ook de mogelijkheid om een opleiding te volgen, zodat jij straks zelfstandig kunt skydiven in Nederland. Hierbij heb je de keuze uit verschillende opleidingen. Met onze Static Line Opleiding leer je hoe je het beste kunt neerdalen, kunt sturen onder een parachute en wat de beste houding is tijdens een sprong. Daarnaast nemen we je mee in de kennis over het materiaal en krijg je les in de reserve procedure. Wanneer je klaar bent met de opleiding kun je jezelf met recht 'beginnend parachutespringer' noemen! Nu mag je onder toezicht zowel skydiven in Nederland als in de rest van de wereld.

Skydiven in Nederland met ENPC

Benieuwd welke sprongen bij ons allemaal mogelijk zijn en hoe we jou daarbij kunnen helpen? Neem contact op met onze specialisten. Zij leggen je met plezier uit hoe jij kunt skydiven in Nederland.