Skydiven Nederland

Skydiven in Nederland doe je bij Skydive ENPC! Of je nu een tandemsprong (eerste parachutesprong) wil maken, solo wil springen, of een opleiding volgen: bij ENPC is het allemaal mogelijk. Wij zijn de leukste parachutisten vereniging van Nederland, bestaan al 75 jaar en wij maken van iedere sprong een geweldige ervaring! Durf jij het avontuur van parachute springen aan? Boek dan snel jouw tandem parachutesprong!

Skydiven in Nederland: eerste keer

Als je voor de eerste keer gaat parachute springen, maak je een zogenaamde tandemsprong. Voor zo'n tandemsprong hoef je geen ervaring te hebben. Bij Skydive ENPC is het al mogelijk om te skydiven als je 12 jaar of ouder bent. Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud, dan heb je wel toestemming nodig van je ouders of verzorgers om een parachutesprong te maken.

KOSTEN TANDEM PARACHUTESPRONG

Een tandemsprong maak je bij Skydive ENPC al vanaf €220. En daarmee krijg je bij Skydive ENPC een geweldige ervaring! Je wordt op het vliegveld Breda International Airport (voormalig vliegveld Seppe) ontvangen door jouw persoonlijke ervaren tandemmaster, die je van A tot Z begeleidt tijdens de activiteit. Hij bereidt je voor, geeft een korte instructie over wat je te wachten staat en gaat daarna ook samen met jou springen, waarbij je, nadat je uit het vliegtuig springt, met 200 km/uur een vrije val maakt van ongeveer 30 seconden. Een ervaring die je nooit meer zal vergeten! Na ongeveer een halve minuut zal jouw instructeur de parachute openen en kun je nog even genieten van een prachtig uitzicht.

ONVERGETELIJKE ERVARING OP BEELD

Parachutespringen is voor veel mensen een 'once in a lifetime'-ervaring. Een sprong uit een vliegtuig maak je niet elke week. Daarom is een gave herinnering aan die sprong natuurlijk een must. Bij Skydive ENPC kun jij jouw tandem skydive op video vast laten liggen met onze 'video experience'. Deze optie is bij het boeken van de tandemsprong bij te boeken en kost €315. Bij zo'n 'video experience' wordt jouw hele activiteit vastgelegd: van de instructies en begeleiding tot de sprong, de vrije val en de landing. Er springt een speciale video-instructeur met je mee die prachtige beelden maakt. Iedere seconde van de sprong wordt vastgelegd! De foto's en video van de sprong heb je bovendien dezelfde dag nog!

BEKIJK VIDEO'S PARACHUTESPRINGEN

Wil je alvast een kijkje nemen hoe zo'n tandem skydive in zijn werk gaat en hoe de video eruit komt te zien? Dan kun een kijkje nemen op onze Media-pagina. Daar vind je alle video's van parachutesprongen van de afgelopen periode!

Opleiding skydiven Nederland

Een tandemsprong is voor de eerste keer natuurlijk geweldig, maar word jij pas echt blij van het vooruitzicht om zelfstandig te skydiven? Ook dat kun je leren bij Skydive ENPC, want bij ons heb je de mogelijkheid om een skydive opleiding te volgen. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende opleidingen skydiven.

Onze Static Line Opleiding is erop gericht om jou in twee weekenddagen te leren hoe je kunt skydiven in Nederland. Je wordt hierbij geschoold in de theorie en natuurlijk de praktijk. Als je de opleiding hebt afgerond, mag je jezelf een 'beginnend parachutespringer' noemen en mag je zelfstandig skydiven in Nederland en de rest van de wereld. Wil je daarna echter nog meer? Dan kun je doorleren met het Progressive Free Fall (PFF) programma. In plaats van de normale 1200 meter hoogte spring je hierbij vanaf 1500 meter hoogte. Bekijk hier de opleidingen van Skydive ENPC.

Bij Skydive ENPC kun je als actief defensie personeel ook je Militaire Wing behalen. Voor meer informatie hierover bekijk je ook onze opleidingen-pagina.

Skydiven Nederland met ENPC

Skydive ENPC is de leukste én gezelligste parachutistenvereniging van Nederland. Al 75 jaar springen wij ieder weekend vanaf onze thuisbasis, Breda Internationaal Airport, gevestigd langs de A58 tussen Roosendaal en Breda. Iedere dag maken we er weer een feestje van en dat zorgt ervoor dat jouw eerste ervaring met parachutespringen er een is om nooit te vergeten! Bovendien is het 'safety first' bij ENPC, want veiligheid en plezier staan bij ons voorop. 

Wil je graag weten hoe wij ieder weekend professioneel werken en wie onze tandemmasters en overige specialisten zijn met wie je mogelijk gaat springen? Maak kennis met ons team op de pagina 'Medewerkers' of lees meer over ENPC op onze 'Over ons'-pagina.

'Geweldige ervaring': deze waaghalzen gingen je voor

"Wat een ervaring rijker!" 

"Wow, wow, wow! Als je ooit een sprong wil maken, dan is deze locatie zeker een aanrader."

"Wat een onvergetelijke ervaring. Subliem om te doen, de medewerkers zijn fantastisch!"

Duizenden waaghalzen gingen je al voor als het gaat om het maken van een tandemsprong en vrije val bij Skydive ENPC. Ben je benieuwd naar hun ervaringen en recente reviews? Je leest ze op onze 'Referentie'-pagina. Heb je liever bewegend beeld van de sprongen? Neem dan een kijkje op onze 'Media'-pagina voor video's van onze tandemsprongen.

Wil jij ook gaan skydiven? Nederland van boven zien en de adrenaline van een vrije val meemaken? Kom dan naar Bosschenhoofd en waag de sprong bij ENPC! Boek nu jouw tandemsprong.