Skydiven uit een vliegtuig

Waag jij de sprong? Skydiven uit een vliegtuig is één van de gaafste ervaringen die je mee kunt maken en bij Skydive ENPC maken we deze ervaring voor je waar. Of je nu voor de eerste keer gaat skydiven (tandemsprong) of een opleiding parachutespringen wil volgen: bij ons ben je aan het juiste adres. Ga jij de uitdaging aan? Boek dan snel jouw parachutesprong!

Skydiven: de eerste keer

Skydiven is een van de mooiste ervaringen die er is. En die ervaring kun je natuurlijk ook meemaken als je nog nooit een parachutesprong hebt gemaakt. Als je voor de eerste keer gaat skydiven maak je namelijk een zogenaamde 'tandemsprong'. Dat betekent dat je goed vastgebonden aan een ervaren tandemmaster uit het vliegtuig springt. Deze tandemmaster neemt jou van A tot Z mee gedurende de activiteit, tot en met het moment dat je uit het vliegtuig springt en met 200 km/uur naar beneden raast.

Een tandemsprong bij Skydive ENPC boek je al vanaf €220 per persoon. Wil je de ervaring daarnaast vast laten leggen op foto en video? Dan kun je een 'video-experience' pakket boeken voor €315. In dat geval springt er een cameraman met je mee uit het vliegtuig om de hele sprong vast te leggen. Zo kun je iedereen laten zien hoe gaaf de ervaring was.

Benieuwd naar de video's van de waaghalzen die jou voorgingen? Bekijk ze op onze 'Media'-pagina

Opleiding skydiven

Heb je na een tandemsprong de smaak te pakken en wil je leren om zelfstandig te skydiven uit een vliegtuig? Dan kun je bij Skydive ENPC een opleiding volgen om dit te leren. Een 'Static Line'-opleiding duurt in totaal twee weekenddagen en kost €459. Aan het einde van deze dagen kun je zelfstandig skydiven vanaf 1200 meter hoogte.

De 'Static Line'-opleiding bestaat uit zowel theorie als praktijk. Je wordt tijdens deze twee dagen geschoold door vakkundige instructeurs die je de kennis van het materiaal, je houding tijdens de sprong, het sturen onder de parachute en het landen op de grond bijbrengen. Als je alle onderdelen haalt, krijg je aan het einde een brevet waarmee je zelfstandig onder toezicht kan skydiven in Nederland en de rest van de wereld.

Tandemsprong met video

Een tandemsprong is voor veel mensen een 'once in a lifetime' ervaring. Dan wil je die ervaring natuurlijk wel op beeld vast laten leggen! Dat kan bij Skydive ENPC. Je kunt namelijk de 'video experience' boeken bij jouw tandemsprong. Daarmee loopt er de gehele activiteit een cameraman met je mee, van de voorbereiding tot de sprong en de landing. Zo heb je ultiem bewegend beeld en bewijs voor die vriend die beweerde dat je het niet zou durven of om maandagochtend aan je collega's te laten zien. De gehele video is dezelfde dag nog gemonteerd.

Ben je benieuwd hoe zo'n video van een 'video-experience' eruit komt te zien? Op onze 'Media'-pagina vind je een collectie van video's van recente tandemsprongen door waaghalzen die je al voor gingen.

Over Skydive ENPC

Al ruim 70 jaar bestaat parachutistenvereniging Skydive ENPC, daarmee ruimschoots de langst bestaande vereniging van de Benelux. Gezelligheid en veiligheid staan bij ons centraal, elke dag maken we er weer een feestje van. Dat merk je ook als je bij ons komt springen! Onze thuisbasis is Breda Internationaal Airport, gelegen in Bosschenhoofd tussen Breda en Roosendaal. Tijdens je parachutesprong zie je het prachtige Brabantse landschap en kun je bij helder weer zelfs kijken tot aan Rotterdam.

We hebben een brede selectie aan ervaren instructeurs en tandemmasters. Onze medewerkers zetten zich ieder weekend in om er voor beginnende of eenmalige parachutisten een geweldige ervaring van te maken. 

Wil je meer weten over Skydive ENPC? Kijk dan op onze 'Over ENPC'-pagina voor meer informatie.