Nieuws en blog

Wat is er gaande bij Skydive ENPC?

Summerboogie 2021

De Summerboogie staat over een paar weken weer voor de deur. De huidige richtlijnen staan het toe om onze boogie door te laten gaan en dat gaan we dan ook doen! Bij deze dus wat informatie over de invulling van de boogie. 
 
Springtechnisch:
De boogie duurt van 12 t/m 15 augustus en we hebben voor alle 4 de dagen 13.000 ft! Dit biedt ruimte om hele leuke dingen te doen. We hebben er voor gekozen om geen specifieke organizers te regelen, want we gaan voor een organise yourself principe. 
De combinatie van hoogte en een evenement van 4 dagen biedt naar ons idee namelijk een hele hoop mogelijkheden om initiatieven vanuit de leden te faciliteren en we doen dan ook een beroep op jullie! Wil je een speedstar, hit & run, FS4, FS8 of wat dan ook organiseren, treedt dan naar voren en geef het aan als je iets wil organiseren. De boogie is voor iedereen toegankelijk en er mag dus op ieder niveau iets georganiseerd worden. Alles is welkom! Aan jullie om er een succes van te maken

Eten & Drinken

Ook voor de inwendige mens zal gezorgd worden. Na een intensieve springdag is het per slot van rekening wel fijn als er ook iets gegeten kan worden. Dit jaar ook weer volgens het opgeven = betalen principe.
Donderdag: De hap van Netty 
Vrijdag: Pizza night
Zaterdag: BBQ met een drankje
Opgeven kan via deze link: Opgave Avondeten
 
Camping:
Omdat het vorig jaar ook goed is bevallen, zijn we aan de slag gegaan om ook dit jaar weer een kampeergelegenheid te faciliteren. Van het vliegveld en de gemeente hebben we weer toestemming om op dezelfde wijze een camping op te zetten op het vliegveld. Hiervoor zal ook vooraf 'geboekt' moeten worden. 
Opgeven voor de Camping kan via deze link: Opgave Camping

We mogen weer!

Het is eindelijk zover: We mogen weer de lucht in! Het zal nog niet gelijk als vanouds zijn, maar het is in ieder geval een eerste stap. Om deze eerste stap zo verantwoord mogelijk te kunnen nemen hebben wij ons COVID Protocol ook weer aangepast. Je kunt het protocol terugvinden via deze link: ENPC COVID Protocol.

Het aanmeldformulier Sportspringers vind je hier

Hopelijk kunnen we je snel weer verwelkomen!

Parachutespringen weer mogelijk vanaf 13 mei!

We hebben goed nieuws: Vanaf donderdag 13 mei verwachten wij weer de lucht in te kunnen! Om dan gelijk goed te beginnen zijn we donderdag 13 t/m zondag 16 mei iedere dag geopend. Hierna zullen we ieder weekend weer geopend zijn. Boek nu snel jouw tandemsprong via www.enpc.nl!

«  ‹  1 2 3 4 5  ›  »