Nieuws en blog

Wat is er gaande bij Skydive ENPC?

Wat is het verschil tussen een tandemsprong en parachutespringen?

De belangrijkste sprongen die we bij ENPC aanbieden zijn natuurlijk de welbekende parachute- en tandemsprongen. Maar we krijgen vaak de vraag wat nou eigenlijk precies het verschil is. Onze experts leggen dat aan je uit.

Openstaande vacature: Bijbaan baliemedewerk(st)er

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team bij Skydive ENPC. Als ondersteuning zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke baliemedewerk(st)er. Dus wil jij graag bijverdienen bij een hecht team waar de sfeer altijd top is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Versoepelingen uitgesteld tot 18 mei | ENPC

Helaas gaan de verbeteringen nog niet dusdanig snel dat we al in het Hemelvaartsweekend op versoepelingen kunnen rekenen.

Het ministerie heeft ons zojuist laten weten dat de eerstmogelijke versoepelingen pas op 18 mei te verwachten vallen. Dat betekent dat we onze heropening (op z'n minst) een week naar achteren moeten schuiven en dat zaterdag 22 mei dan weer de eerste springdag zal zijn. Hierbij zullen we wederom het volgende stappenplan hanteren:
22/23 mei: Kaderleden en B-brevet (+)
24 mei (Tweede Pinksterdag): A-brevetters

In de periode na 24 mei zullen we dan zo snel mogelijk van start gaan met de opfriscursussen voor niet A-brevetters. Dit plan blijft natuurlijk onder voorbehoud van de benodigde versoepelingen. In de tussentijd hebben we wel het hele clubhuis en hangaar klaar gemaakt voor de operatie. Als goedmakertje hebben we daarom een aantal foto's hiervan bijgevoegd! Hopelijk tot de 22e!

«  ‹  1 2 3 4 5  ›  »