Nieuws en blog

Wat is er gaande bij Skydive ENPC?

Summerboogie 2022

Alle voorbereidingen zijn in volle gang en de Summerboogie staat weer bijna voor de deur. We hebben o.a. wingsuitorganizing door Erik, FS organizing door Herman Landsman, een Beaver, een KNVvL Skillcamp en als kers op de taart ook nog een mogelijkheid voor een ballonsprong.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de mogelijkheid om op het vliegveld te kamperen, iedere dag een lekkere avondmaaltijd en op zaterdag als klapper op de vuurpijl nog een feestje! Omdat we natuurlijk wel voldoende in huis willen hebben willen we iedereen dan ook verzoeken het bijgevoegde formulier (klik hier) in te vullen. Als je nog vragen hebt, laat het dan weten aan secretaris@enpc.nl!

COVID Versoepelingen - We mogen weer!

Goed nieuws! We mogen weer! Vanaf aankomend weekend kan er weer gesprongen worden. Met uitzondering van zaterdag 5 en zaterdag 19 februari zullen we alle weekenddagen weer geopend zijn. Hopelijk kunnen we jullie snel weer verwelkomen. De laatste versie van het ENPC COVID Protocol kunt u hier terugvinden.

Covid Update 27 juni 2021 | ENPC

We zijn al weer een aantal weken aan het springen, maar sinds gisteren zijn de Corona regels weer iets verder versoepeld.

Het is daarom vanaf deze week niet langer noodzakelijk om je als sportspringer vooraf in te schrijven voor het weekend en is er ook geen maximum aantal springers meer per dag. Desondanks blijven we natuurlijk van je verwachten dat je thuis blijft als je iets van 'symptomen' hebt. Blijf daarnaast common sense gebruiken en blijf je houden aan de onderlinge afstand. 

Tandemsprongen kunnen ook nog steeds gewoon geboekt worden. In de week voorafgaand aan de sprong zul je dan nog een aanvullende mail krijgen waarbij ook een gezondheidscheck meegenomen wordt. Bij vragen of onduidelijkheden zijn wij bereikbaar via info@enpc.nl

 

«  ‹  1 2 3 4 5 6  ›  »