Nieuws en blog

Wat is er gaande bij Skydive ENPC?

Summer Boogie + 75-jarig jubileum = dubbel feest!

De Eerste Nederlandse Parachutisten Club blaast in augustus alweer 75 kaarsjes uit. En zo’n bijzonder jubileum laten we natuurlijk niet stilletjes aan ons voorbijgaan. Daarom hebben we tijdens onze jaarlijkse Summer Boogie veel moois in petto: het is dubbel feest, dus pakken we dubbel uit!

Wie, wat, waar?

Houd donderdag 3 augustus tot en met zondag 6 augustus vrij in je agenda, want dan wil je aanwezig zijn op onze club in Bosschenhoofd: dé gezelligste plek van Brabant.

 

Zoals gezegd, gaan we all-in: het hele weekend gaan we naar 13.000 ft (voor slechts € 22!), we laten een heuse feesttent komen voor het feest der feesten op zaterdagavond, er kan weer gekampeerd worden op het vliegveld (douche- en toiletwagen zijn aanwezig) en restaurant Bargo zorgt elke avond voor een heerlijke avondmaaltijd.

Natuurlijk verzorgen we ook weer mooie organisers tijdens de boogie: zo neemt Angelo Declerck je mee in de wereld van de bigways, kun je wingsuiten met Erik Geerts of als beginnend FS’er formaties leggen met Danny Dörfel. Op het inschrijfformulier vind je meer informatie over de deelname-eisen.

 

Schrijf je in!

Wil jij erbij zijn? Groot gelijk! Registreer je via de onderstaande link, zorg dat je set en tent klaarliggen en dan zien we je begin augustus bij ons op Skydive ENPC.

INSCHRIJFFORMULIER

T-SHIRT BESTELLEN

Tot dan!

Openstaande vacature: Bijbaan baliemedewerk(st)er

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team bij Skydive ENPC. Als ondersteuning zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke baliemedewerk(st)er. Dus wil jij graag bijverdienen bij een hecht team waar de sfeer altijd top is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Kan ik zelf mijn parachute besturen?

Bij Skydive ENPC krijgen we regelmatig de vraag of het mogelijk is om zelf de parachute te besturen. Ja, dat is mogelijk! Misschien zelfs als je voor de eerste keer een sprong waagt.