Nieuws en blog

Wat is er gaande bij Skydive ENPC?

Safety Day 2024

Op 17 februari 2024 staat er iets geweldigs op de planning: de Safety Day bij Skydive ENPC! Het wordt een ochtend vol kennis, ervaringen delen en vooral het verhogen van de veiligheid in onze fantastische sport. Met dank aan Marin voor de organisatie :-)
Of je nu een doorgewinterde springer bent of net je opleiding hebt behaald, iedereen is van harte welkom. We zullen de groep opsplitsen, zodat de onderwerpen relevant zijn voor jouw ervaringsniveau. Verwacht een ochtend vol interessante discussies en praktische tips, met 2 tot 3 onderwerpen per groep.
De deuren van de club gaan open om 08.30 uur voor een goede kop koffie. Om 09.00 uur starten we officieel met het programma. Met tussendoor een pauze sluiten we de sessies om 12.30 uur af. En guess what? Daarna is het tijd voor je lunch én als het weer meezit, kunnen we zelfs nog wat mooie sprongen maken!
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, zet hem in de agenda en kom in grote getalen! Laten we samen het nieuwe seizoen op een veilige en geweldige manier aftrappen.
Wanneer: 17-2-2024Hoe laat: 08.30 - 12.30uWaar: Clubhuis Skydive ENPC
Tot dan!

Spring Break Seppe

Deze week is het weer zover: de Spring Break Seppe 2022! Voor sportspringers hét evenement van het jaar. Dit jaar heeft de Luchtmacht historische vlucht een Beaver beschikbaar gesteld om een sprong uit te maken op vrijdag 27 mei. De kosten zijn 30 euro per sprong en er is een beperkte beschikbaarheid dus geef je snel op! In het bezit zijn van een A-brevet en eigen materiaal is een voorwaarde om deze sprong te maken.
 
Uiteraard wordt er tijdens de boogie weer gedacht aan de inwendige mens. Op donderdag kunnen we genieten van de kip kerrie van Netty. Op vrijdag tovert Arnoud pasta op tafel. En zaterdag staat de traditionele BBQ op het menu. Ook is er week een camping op het vliegveld geregeld, waarvoor je je op kan geven.
De feestcommissie heeft voor de zaterdag 28-5-2022 een feest georganiseerd met als Thema: Boeren & beesten! 
Daarbij wordt uiteraard ook voor muziek gezorgd. Zorg dat je erbij bent want het belooft een grote beestenboel te worden!
 
Middels deze link https://forms.gle/eykDujJFku9cjcKx6 kunnen jullie opgeven voor het eten, de camping, het feest en de Beaver. 

Summerboogie 2021

De Summerboogie staat over een paar weken weer voor de deur. De huidige richtlijnen staan het toe om onze boogie door te laten gaan en dat gaan we dan ook doen! Bij deze dus wat informatie over de invulling van de boogie.