Skydiven Breda

Ben jij op zoek naar een flinke andrenalinekick? Dan is skydiven iets voor jou! Bij Skydive ENPC ben je aan goede adres, zowel als beginner als professional. Onze thuisbasis, Breda International Airport, is de perfecte locatie om parachute te springen. En terwijl je met 200 km/u naar beneden raast heb je een geweldig uitzicht op Brabant en Breda!Skydiven Breda: unieke ervaring!

Altijd al een keer de adrenaline van parachutespringen willen ervaren? Of wil je een opleiding volgen omdat de eerste keer zo goed is bevallen? Bij Skydive ENPC ben je aan het juiste adres!

Als je voor de eerste keer gaat skydiven boek je een zogenaamde tandemsprong. Je wordt hierbij tijdens het hele proces van het parachutespringen begeleid en springt samen met de instructeur uit het vliegtuig. Bovendien kun je ook voor de optie kiezen waarbij een filmende instructeur met je meespringt en alles vastlegt!

Wil je je brevet halen en uiteindelijk zelfstandig skydiven? Dan biedt Skydive ENPC de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding tot professioneel parachutist.

Skydive ENPC: 70 jaar ervaring

ENPC is de afkorting voor 'Eerste Nederlandse Parachutisten Club' en al sinds 1948 zijn wij actief in de omgeving van Breda. Onze thuisbasis is namelijk Breda International Airport, gelegen tussen Breda en Roosendaal in Bosschenhoofd. In 1948 werd onze vereniging opgericht met als doel oud-militairen uit Nederlands-Indië de kans te bieden om parachute springen als sport te beoefenen. Onze vereniging heeft dus veel ervaring en onze gepassioneerde vrijwilligers willen jou de beste persoonlijke begeleiding bieden!

Wil je meer informatie over Skydive ENPC of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van skydiven? Neem dan contact met ons op. Wil je al direct actie ondernemen? Klik dan hier om jouw sprong te boeken!

Wat is een tandemsprong?

Als je voor het eerst gaat skydiven hoef je natuurlijk niet alleen uit het vliegtuig te springen. Je maakt een zogenaamde tandemsprong. Dat betekent dat je aan de hand van een ervaren instructeur parachute gaat springen. Bij Skydive ENPC neemt deze instructeur je mee in het gehele proces van het skydiven. Van de aankomst op Breda International Airport tot de sprong zelf, waarbij je met 200 km/u naar beneden raast. In alle aspecten is je persoonlijke instructeur er om jou te begeleiden.

Wil je deze unieke ervaring vast laten leggen op foto en video? Dan kun je voor de optie 'tandemsprong + video' kiezen. In dat geval springt er een filmende instructeur met je mee uit het vliegtuig, die de hele sprong (en de aanloop er naartoe) voor je vastlegt. Zo kun je dezelfde avond nog je sprong terugkijken en nogmaals ervaren!

Benieuwd hoe een video van een parachutesprong eruit ziet? Bekijk onze pagina 'Media' met video's van eerdere sprongen