Cadeaubon skydiven

Wil je iemand verassen met een écht origineel cadeau? Bij ENPC Skydive is het mogelijk om iemand een onvergetelijke ervaring cadeau te doen! Geef een cadeaubon om te skydiven bij ENPC Skydive tussen Roosendaal en Breda. ENPC Skydive is in 1948 opgericht en mag zich trots de “Eerste Nederlandse Parachutisten Club” noemen. We hebben dan ook jarenlange ervaring en werken met de beste professionals die zich op vrijwillige basis vol passie inzetten voor de parachute sport. Zo heb je bij ENPC Skydive gegarandeerd de beste instructeurs en begeleiders voor een unieke ervaring, die bovenal uniek en exclusief is voor de gelukkige ontvanger van de cadeaubon skydive!

Het spannendste cadeau om te geven en te krijgen: cadeaubon skydiven

Voor de cadeaubon skydiven zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een tandemsprong. Je springt dan samen met een van onze instructeurs na de juiste voorbereidingen uit het vliegtuig op grote hoogte naar beneden! Tijdens deze spectaculaire val kun je genieten van het prachtige Brabantse landschap. Ook is het mogelijk om alles van A tot Z te laten vastleggen door een van onze videomannen en vrouwen. Zo kan de ontvanger van de cadeaubon dit moment altijd en overal herbeleven!

Cadeaubon skydiven opleiding

Is de cadeaubon skydiven voor een echte adrenalinejunk? Dan kan de ontvanger van de cadeaubon deze ook inleveren voor de opleiding tot parachutist. Nadat de training is doorlopen, mag je solo uit het vliegtuig springen!

Meer informatie over de cadeaubon skydiven?

Wil je meer informatie over de cadeaubon skydiven van ENPC Skydive? Of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die we kunnen aanbieden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Ze staan voor je klaar om je te adviseren! Ook voor andere vragen kun je contact opnemen met onze professionals van ENPC Skydive