Parachute Springen Breda

Wil jij het eens een keer ervaren om parachute te springen in Breda? Dan ben je bij ENPC aan het goede adres! Bij ons is het mogelijk om verschillende soorten van parachute springen te ervaren. Wat dacht je van een tandemsprong? Of wil je een spectaculaire indruk achterlaten bij bijvoorbeeld een zakelijke gelegenheid? Dan is de showsprong misschien interessant voor je.

Opleiding parachute springen Breda

We bieden verschillende mogelijkheden om bij ons parachute te springen. Zo ook 2 opleidingen om daadwerkelijk je brevet te halen! We hebben keuze uit de opleiding Static Line, die voor iedereen toegankelijk is als je aan onderstaande eisen voldoet. Ben je actief defensie personeel? Dan hebben we de opleiding militaire Wing in ons aanbod. Met deze opleiding word je klaargestoomd om de Wing brevet te bemachtigen. Deze cursus bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Na 5 succesvolle sprongen kun je je militaire Wing aanvragen bij je directe commandant!

Onze eisen voor het parachute springen in Breda

Eisen om te starten met de opleiding Static Line en militaire Wing:

  • Je bent minimaal 16 jaar oud en hebt toestemming van je ouders of voogd als je onder de 18 jaar bent.
  • Je bent tijdens de start van de opleiding niet ouder dan 50 jaar.
  • Je bent in het bezit van een geldige medische verklaring
  • Je weegt maximaal 100 kg.
  • Je bent WA-verzekerd.
  • Je bent actief defensie personeel (militaire Wing opleiding)

 Wanneer je begint met een van onze opleidingen om parachute te springen in Breda, heb je binnen de kortste keren een zelfstandige sprong beleeft!

Wil je meer weten over parachute springen Breda?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor parachute springen Breda bij ENPC Skydive Skydive? Neem dan contact met ons op! We vertellen je graag meer over onze opleidingen en andere mogelijkheden om bij ons te komen parachute springen.