Parachute Springen Breda

Wil jij een keer ervaren hoe het is om parachute te springen in Breda? Dan ben je bij ENPC aan het goede adres! Bij ons is het mogelijk om jouw eerste parachutesprong te ervaren óf zelf te leren springen. Wat dacht je van een tandem parachutesprong? Samen met een ervaren instructeur maak je de vrije val en raas je met 200 km/u naar beneden! Wacht dus niet langer en boek nu jouw tandemsprong!

Parachute springen bij Skydive ENPC

Als je voor de eerste keer een parachutesprong maakt, dan maak je een zogenaamde tandem parachutesprong. Dit betekent dat je samen met, en goed vastgebonden aan, een ervaren instructeur de sprong in het diepe maakt. Je wordt op het vliegveld opgevangen door jouw eigen tandemmaster en hij legt precies uit hoe de sprong in zijn werk gaat. Samen gaan jullie daarna het vliegtuig in en maken jullie de sprong uit het vliegtuig en vrije val in het diepe. We garanderen je dat dit een 'once in a lifetime' ervaring wordt die je nooit meer vergeet!

Je kunt deze gave ervaring vast laten leggen op foto en video? Dat kan ook bij Skydive ENPC met de 'video experience'. Boek jij een tandemsprong met video experience, dan loopt er de hele activiteit een cameraman mee om de ervaring van A tot Z vast te leggen. Dat betekent ook dat hij samen met jou uit het vliegtuig springt! Zo kun je na afloop van de sprong direct nog eens nagenieten van de belevenis.

Ben je benieuwd hoe zo'n tandemsprong eruit ziet? Bekijk dan alle afgelopen tandemsprongen op onze pagina 'Media'! 

Meer over de tandemsprong

Voor de eerste keer uit een vliegtuig springen is best spannend, dat snappen wij als geen ander. Daarom word je bij Skydive ENPC de hele activiteit bijgestaan door een van onze ervaren mensen. Hij of zij legt precies uit hoe de tandem parachutesprong, ook wel een tandem skydive genoemd, eruit komt te zie. Waar moet je op letten tijdens de sprong en vrije val, wat is belangrijk om te weten. Bovendien kun je tijdens de voorbereiding op de tandem parachutesprong alle vragen stellen die je hebt aan jouw ervaren tandemmaster. Die beantwoord al jouw gestelde vragen totdat je er klaar voor bent. We willen vooral dat je gaat genieten, want dat is het belangrijkste!

We snappen het als je nu al vragen hebt over de tandemsprong of skydiven in het algemeen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het maken van een parachutesprong bij Skydive ENPC? Neem dan contact met ons op! We vertellen je graag meer over onze opleidingen en andere mogelijkheden.

Opleiding volgen

Bij Skydive ENPC bieden we verschillende mogelijkheden om een parachutesprong te maken. Zo ook twee opleidingen parachute springen om daadwerkelijk je brevet te halen en alleen op een vliegtuig te kunnen springen. We hebben keuze uit de opleiding Static Line, die voor iedereen toegankelijk is. Bij deze opleiding behaal je binnen twee weekenddagen jouw brevet. Tijdens de cursus leer je de basis van het skydiven met een theorie- en praktijkexamen. Mits het weer het toelaat, spring je daarna alleen van 1200 meter hoogte uit het vliegtuig!

Ben je actief defensie personeel? Dan hebben we de opleiding Militaire Wing in ons aanbod. Met deze opleiding word je klaargestoomd om de Wing brevet te bemachtigen. Deze cursus bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Na 5 succesvolle sprongen kun je je militaire Wing aanvragen bij je directe commandant.

Voorwaarden volgen opleiding

Wil jij een opleiding volgen? Dan zijn er een aantal voorwaarden die we stellen aan deelname. Hieronder vind je de belangrijkste voorwaarden: 

  • Je bent minimaal 16 jaar oud en hebt toestemming van je ouders of voogd als je onder de 18 jaar bent.
  • Je bent tijdens de start van de opleiding niet ouder dan 50 jaar.
  • Je bent in het bezit van een geldige medische verklaring
  • Je weegt maximaal 100 kg.
  • Je bent WA-verzekerd.
  • Je bent actief defensie personeel (militaire Wing opleiding)

Wanneer je begint met een van onze opleidingen heb je binnen de kortste keren een zelfstandige sprong beleeft!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om parachute te springen? Hoe lang duurt een parachutesprong? Hoe veilig is parachute springen? We snappen het als je nog vragen hebt voordat je gaat parachute springen. Daarom hebben we bij Skydive ENPC een flink aantal 'Veelgestelde vragen' verzameld en die allemaal al voor je beantwoord. Zo lees je hier alles over de vrije val, de parachute zelf, veiligheid van de sprong en veel meer.

Kijk snel op de pagina 'Veelgestelde vragen voor meer informatie. Op deze pagina geven we zoals gezegd antwoord op een flink aantal gestelde vragen die wij regelmatig krijgen. Mocht het antwoord op jouw vraag er desondanks niet tussen staan, neem dan even contact met ons op en we helpen je graag verder.

Referenties

"Absoluut een aanrader!"

"Ik ga zeker terug!"

"ik heb veel gedaan in me leven en dit was toch wel letterlijk een hoogtepuntje. Top ervaring!"

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe gaaf parachute springen is, maar veel liever laten we onze klanten jouw zien vertellen hoe zij het vonden! Daarom hebben wij op onze website tal van referenties staan van waaghalzen die de sprong durfden te maken. Bekijk onze pagina 'Referenties' voor hun verhalen!