Prijs van parachutespringen

Ga je voor het eerst parachutespringen? Of ben je op zoek naar een opleiding parachutespringen? Voor beiden ben je bij Skydive ENPC aan het juiste adres. De eerste ervaring met skydiven, in de vorm van een tandemsprong, maak je al mee vanaf €220 (Basic experience). De prijs van een opleiding parachutespringen voor beginners volg je voor €459. 

Skydive ENPC: 70 jaar ervaring

Parachutistenvereniging Skydive ENPC (de Eerste Nederlandse Parachutisten Club) heeft persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Of het nu jouw eerste sprong is, of je een ervaren springer bent: jouw beleving staat bij ons voorop. Kenmerkend aan ENPC is de informele, gezellige sfeer. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij de oudste parachutistenvereniging van Nederland en maken we er iedere dag weer een feestje van!

Parachutespringen: prijs van tandemsprong

Ga je voor de eerste keer parachutespringen? Dan maak je een zogenaamde 'tandemsprong', ook wel een duosprong genoemd. Dat betekent dat je tijdens het hele proces wordt begeleid door een van onze ervaren instructeurs: vanaf het moment dat je aankomt tot het moment dat je na de sprong weer op de grond landt.

De prijs van parachutespringen in de vorm van een tandemsprong begint vanaf €220. Daarvoor krijg je het hele pakket van de sprong. Wil je echter dat de hele ervaring op foto en video wordt vastgelegd? Dan kies je voor de 'tandemsprong met video'. Dan springt er namelijk tegelijk met jou een cameraman mee die álles voor je vastlegt. Zo kun je de mooiste ervaring van je leven nog eindeloos terugkijken! De prijs voor een tandemsprong met video is €315.

Boek direct jouw tandemsprong!

Parachutespringen: prijs van opleiding

Wil je zelf leren parachutespringen/skydiven door middel van een opleiding? Dan is een Statis Line-opleiding er speciaal voor jou! In twee weekenddagen leren de ervaren instructeurs van Skydive ENPC jou de fijne kneepjes van het parachutespringen en haal jij je brevet. Als de omstandigheden meezitten spring je hierna alleen uit het vliegtuig vanaf 1200 meter hoogte! Het volgen van deze cursus kost €459.

Meer informatie over het volgen van deze opleiding vind je op de pagina 'Opleiding parachutespringen'.