Opleiding Parachutespringen

Wil je een opleiding parachutespringen volgen? Dan heb je bij ENPC de school gevonden die jou de persoonlijke begeleiding kan geven die je verdient. Onze ervaren instructeurs bereiden je stap voor stap voor op je zelfstandige sprong.

Opleiding parachutespringen bij ENPC

Bij ENPC heb je de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen. Wil je zelfstandig uit een vliegtuig springen? Dan kun je met onze Static Line Opleiding binnen 2 weekend dagen deze droom realiseren. Wij leren je hierbij de basis van het skydiven. Wil je geheel zelfstandig een vrije val meemaken dan zul je eerst een vervolgopleiding moeten doen. Voor actief defensie personeel is het bij ons ook mogelijk om een Militaire Wing Opleiding te volgen.Voorwaarden opleiding parachutespringen

Parachutespringen is niet voor iedereen weggelegd. Voor de veiligheid zijn er een aantal fysieke eisen waar je aan moet voldoen als skydiver. Bij ENPC houden we de volgende criteria aan:

  • 16 jaar of ouder
  • Bij aanvang van opleiding niet ouder dan 50
  • Je hebt een geldige medische verklaring
  • Je weegt maximaal 100 kg
  • Je hebt een WA-verzekering

Voldoe je aan al deze eisen? Dan ben je van harte welkom bij ENPC om je opleiding te volgen. Wil je alleen voor je plezier springen zonder een opleiding parachutespringen te volgen? Dat kan natuurlijk ook. Bij ENPC bieden we ook Tandemsprongen aan, hierbij kun je kiezen voor een video experience zodat jouw sprong op video wordt vastgelegd. Kun je niet wachten om te springen, meld je dan meteen aan.

Vragen over de opleiding parachutespringen?

Wil je meer weten over ons of onze opleiding parachutespringen? Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een opleiding. In een persoonlijk gesprek met een van onze ervaren instructeurs wordt er uitgelegd wat de opleiding precies inhoudt en wat je er voor moet doen om het te succesvol af te ronden. Wacht niet langer en neem meteen contact op!