Paracentrum Skydive ENPC

Ben jij op zoek naar een echte adrenaline kick, of een toffe nieuwe ervaring om van je bucketlist af te strepen? Bij paracentrum Skydive ENPC maak jij de ultieme sprong. Of je nu voor het eerst springt, je lessen gaat volgen om professioneel springer te worden of om tandem parachutesprong te maken: bij Skydive ENPC kan het allemaal! Ga jij samen met de ervaren instructeurs van ons paracentrum de uitdaging aan? Neem de sprong bij Skydive ENPC!

Tandemsprong: de eerste sprong

Ga jij voor de eerste keer parachute springen? Dan maak je de sprong natuurlijk niet alleen. Je maakt namelijk een zogenaamde 'tandemsprong'. Bij een tandemsprong word je tijdens de hele activiteit gekoppeld aan een ervaren tandemmaster. Deze instructeur vangt jou op bij aankomst en begeleid je door het hele traject heen: van de uitleg over de sprong tot aan de vlucht en de landing.

Tijdens jouw parachutesprong zit je goed vastgebonden aan een tandemmaster. Met een snelheid van 200 km per uur val je ongeveer een halve minuut naar beneden voordat de instructeur de parachute openklapt. Daarna kun je genieten van het adembenemende uitzicht en landt je veilig op de grond.

Ben jij benieuwd welke specialisten betrokken zijn bij Skydive ENPC en mogelijk met jou de lucht in gaan? Je kunt ze allemaal vinden op onze 'Medewerkers'-pagina. Stuk voor stuk zijn dit ervaren instructeurs die al honderde sprongen hebben gemaakt.

Over paracentrum Skydive ENPC

Skydive ENPC (Eerste Nederlandse Parachutisten Club) is de oudste parachutistenvereniging van Nederland. Je vindt ons tussen Roosendaal en Breda, waar Breda International Airport onze thuisbasis is. Het is ons doel om er iedere dag weer een feestje van te maken! Dat merk je vooral aan het informele en gezellige karakter van onze club. We werken zonder winstoogmerk, waardoor we iedere springer de aandacht kunnen geven die hij of zij verdient. Dat komt het plezier en de veiligheid van de sprong altijd ten goede. 

Een parachutesprong maken bij ons paracentrum kan het hele jaar door, mits het weer het toelaat, op de weekend- en feestdagen tussen 8:30 en 20:00 uur. In de zomermaanden zijn we bovendien ook op vrijdagmiddag geopend.

Benieuwd wanneer jij jouw tandemsprong kan maken en er direct een boeken? Kijk dan snel op de pagina 'Tandemsprong boeken'!

Doe een sprong cadeau!

Bij paracentrum Skydive ENPC vinden we het gaaf om iemand de adrenaline kick van zijn of haar leven te bezorgen! Vind jij dat ook leuk? Dan kun je een tandemsprong cadeau doen! Dus heb jij een vader, moeder, broer, zus, vriend of ander familielid dat je een keer de hoogste sensatie van Brabant cadeau wil doen? Geef hem of haar dan een tandemsprong cadeau!

Op de pagina kun je aangeven wie je de sprong cadeau wil doen en of je dit met of zonder 'video ervaring' wil doen. Als je de cadeaubon dan aan deze persoon hebt gegeven, kan hij of zij de sprong zelf inplannen via de website van Skydive ENPC. 

Tandemsprong op video

Een tandemsprong maken is natuurlijk de ervaring van je leven. Voor veel mensen is dit een eenmalige ervaring en dan is het natuurlijk wel zo leuk om alles op video te hebben staan. Daarom is het bij ENPC mogelijk om de 'video experience' bij te boeken bij een tandemsprong. Met deze extra wordt de hele activiteit vastgelegd op video: van de aankomst op het vliegveld tot de instructies en de uiteindelijk sprong. Er springt namelijk een cameraman met jullie uit het vliegtuig om de vrije val en landing tot in detail vast te leggen.

Als je de 'video experience' wil boeken hoef je dit alleen maar aan te vinken op de boekingspagina. Ben je benieuwd naar de video's van mensen die je al voor gingen? Neem dan gerust een kijken op onze 'Media'-pagina en kijk alvast wat je te wachten staat!

Referenties

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe gaaf het is om bij ons paracentrum een parachutesprong te maken, maar veel liever hebben we dat je dit van anderen hoort! Daarom vragen we onze bezoekers om een referentie achter te laten. Deze referenties zijn allemaal te lezen op de pagina 'Referenties'. Laat je inspireren!