Skydiven Belgie

Ben jij klaar voor de hoogste sensatie van de Benelux? Kom dan skydiven bij Skydive ENPC, net over de grens van België en Nederland in de buurt van Roosendaal. Met ruim 70 jaar ervaring is ENPC de oudste (en leukste) parachutistenvereniging van Nederland. Wij zorgen ervoor dat jouw parachutesprong een ervaring wordt om nooit te vergeten!

Skydiven Belgie

Ben je op zoek naar een ervaring om nooit te vergeten? Een echte adrenalinekick? Kom dan skydiven bij Skydive ENPC in Bosschenhoofd, net over de grens van België en Nederland. Als het voor jou de eerste keer is dat je gaat skydiven, dan maak je een zogenaamde 'tandemsprong'. Dat betekent dat je samen, en goed vastgbonden aan, jouw ervaren tandemmaster uit het vliegtuig springt. Samen razen jullie met 200 km/u naar beneden, voordat de parachute open gaat en je nog even rustig van het schitterende uitzicht kunt genieten. Van Rotterdam tot België: op een heldere dag kun je genieten van een geweldig vergezicht. 

Wat kost skydiven?

Als je voor de eerste keer gaat skydiven, maak je zoals gezegd een tandemsprong. Dit is een duosprong samen met een ervaren tandemmaster. Deze instructeur neemt je mee gedurende de hele activiteit, van de uitleg tot de sprong en landing.

Een tandemsprong maak je bij Skydive ENPC vanaf €220. Wil je echter dat deze geweldige ervaring op video wordt vastgelegd door onze cameramensen? Dan kun je kiezen voor de 'video experience', die €315kost. Er springt dan een cameraman mee met je uit het vliegtuig die je hele sprong filmt. De video krijg je direct na de landing mee naar huis.

Wist je dat..

  • Je het hele jaar door kunt skydiven bij Skydive ENPC? We zijn natuurlijk wel afhankelijk van de weersomstandigheden of we mogen springen of niet.
  • Temperatuur geen belemmering is voor skydiven? Als het wat kouder is kun je met een warme trui of vest prima parachutespringen! 
  • De minimum leeftijd voor skydiven 12 jaar is, zolang je de sprong aandurft en je gezond bent van lijf en leden.
  • Het maximum gewicht van een tandempassasgier 100 kilo mag zijn.
  • Je jouw tandemsprong kunt laten vastleggen op foto en video? Boek bij jouw tandemsprong de 'video experience', dan nemen wij de hele activiteit voor je op!
  • Je bij Skydive ENPC eenvoudig online jouw parachutesprong kunt boeken én betalen met iDEAL of Bancontact. Je kunt natuurlijk ook de optie aanvinken om op locatie te betalen (PIN of contant, geen creditcard of biljetten van €200 of €500).

Over Skydive ENPC

Skydiven nabij België doe je bij Skydive ENPC, de leukste parachutistenvereniging van de Benelux! ENPC is gevestigd op vliegveld Breda International, gelegen tussen Roosendaal en België. Dat betekent dat we op maar een kwartiertje rijden van de grens met België zitten en slechts op een half uur rijden vanuit Antwerpen! Kenmerkend aan onze club is het informele en gezellige karakter. Zo kunnen wij echt aandacht geven aan jou als springer, zodat we jou een plezierige en veilige sprong laten maken.

Bij Skydive ENPC springen we al ruim 70 jaar met passie! We zijn niet voor niets de Eerste Nederlandse Parachutisten Club (ENPC). We werken met tal van specialisten op het gebied van parachutespringen. Durf jij de sprong in het diepe te maken? Hopelijk zien we jou snel!