Gopro Skydiving

Skydiving met een Gopro-camera? Bij Skydive ENPC kun je jouw unieke sprong, jouw time of your life vastleggen! Tegenwoordig kun je bijna alles vastleggen op camera, zo ook jouw skydive. Wil jij dat Skydive ENPC de tandem skydive vastlegt op camera? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Over Skydive ENPC

Skydive ENPC is de oudste Nederlandse parachutisten vereniging. Ervaring genoeg, zou je dus zeggen. En hoe! Met een breed scala aan specialisten binnen de gelederen kunnen we jou een onvergetelijke skydive laten beleven. Heb je een specifieke vraag of wens, zoals het filmen van de sprong met een Gopro? Dan helpen we je graag verder. Wacht niet langer met het realiseren van één van de grootste avonturen die je ooit hebt meegemaakt.

Lees hier meer over Skydive ENPC!

Skydiving met Gopro

Een tandem skydive op beeld vastleggen met een Gopro is mogelijk bij Skydive ENPC. Let wel op: vanwege veiligheidsredenen is het niet mogelijk om zélf de Gopro in je bezit te hebben tijdens de sprong. Skydive ENPC zorgt ervoor dat jouw tandemsprong wordt vastgelegd op camera, zodat je alsnog die unieke ervaring op beeld vastgelegd hebt.

Heb je al vaker een parachutesprong gemaakt, of een opleiding hiervoor gevolgd? Dan is de kans groot dat je een solosprong kan maken.

Opleiden bij Skydive ENPC

Heb je nog niet genoeg ervaring met parachutespringen, of wil je om wat voor reden dan ook meer leren over het skydiven? Skydive ENPC biedt verschillende opleidingen aan, om jou in die behoefte te kunnen voorzien. Je kunt kiezen tussen een Static Line opleiding of de Militaire Wing opleiding. Eerstgenoemde is toegankelijk mits je voldoet aan de veiligheidseisen, terwijl de Militaire Wing opleiding speciaal is voor personeel van Defensie.

De Static Line opleiding zorgt ervoor dat je zonder tandemmaster een parachutesprong kunt maken. Helemaal solo, dus! De opleiding zorgt er daarnaast voor dat je ook buiten Nederland geschikt wordt bevonden om een solosprong te maken. De Static Line opleiding is erkend en daarmee jouw ‘toegangsticket’ tot een parachutesprong op de mooiste plekken. Na het voltooien van de opleiding(en) ontvang je bovendien een persoonlijk Brevet, om het helemaal af te maken.

 

Lees hier meer over de opleiding parachutespringen.