Safety Day 2024

04 februari 2024

Op 17 februari 2024 staat er iets geweldigs op de planning: de Safety Day bij Skydive ENPC! Het wordt een ochtend vol kennis, ervaringen delen en vooral het verhogen van de veiligheid in onze fantastische sport. Met dank aan Marin voor de organisatie :-)
Of je nu een doorgewinterde springer bent of net je opleiding hebt behaald, iedereen is van harte welkom. We zullen de groep opsplitsen, zodat de onderwerpen relevant zijn voor jouw ervaringsniveau. Verwacht een ochtend vol interessante discussies en praktische tips, met 2 tot 3 onderwerpen per groep.
De deuren van de club gaan open om 08.30 uur voor een goede kop koffie. Om 09.00 uur starten we officieel met het programma. Met tussendoor een pauze sluiten we de sessies om 12.30 uur af. En guess what? Daarna is het tijd voor je lunch én als het weer meezit, kunnen we zelfs nog wat mooie sprongen maken!
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, zet hem in de agenda en kom in grote getalen! Laten we samen het nieuwe seizoen op een veilige en geweldige manier aftrappen.
Wanneer: 17-2-2024Hoe laat: 08.30 - 12.30uWaar: Clubhuis Skydive ENPC
Tot dan!