Wil je een tandemsprong cadeau doen?

Wil je graag de ultieme ervaring van een tandemsprong aan iemand cadeau doen? Reserveer deze dan hier.

Cadeaubon Samenstellen

Naast de tandemsprong is het ook mogelijk om een videoreportage aan de cadeaubon toe te voegen. De hele ervaring van de gelukkige die de sprong gaat maken wordt dan op video vastgelegd zodat iedereen naderhand nog eens goed kan nagenieten.

De opwinding tijdens de voorbereiding van de sprong, de spanning op het moment dat het luik van het vliegtuig opengaat, de adrenaline tijdens de val en het gevoel van ultieme vrijheid als je onder de parachute naar beneden zweeft. Absoluut een belevenis om nooit meer te vergeten! En dat hoeft ook niet, want wij leggen jouw skydive ervaring van A tot Z vast op foto en video. Zo kun je het moment altijd herbeleven!

hoeveel sprongen wil je cadeau doen?

Hier kunt u kiezen voor hoeveel personen u een cadeaubon wilt bestellen. Als u voor meer dan 4 personen een cadeaubon wilt hebben, kunt u contact opnemen met info@enpc.nl. De cadeaubon blijft na aankoop 2 jaar geldig dus u heeft alle tijd om de bon te verspringen!

Kies het aantal mensen

Kies het aantal mensen waarmee jij een tandemsprong wilt doen. (deze stellen wij standaard op 1 in als er niks geselecteerd is)

we hebben nog wat gegevens nodig

Vul hieronder de naam in van degene die gaat springen. Het emailadres en telefoonnummer hoeven niet van degene te zijn die gaat springen. De bevestigingsmail van de reservering wordt daarna naar het opgegeven emailadres gestuurd. 

Gegevens tandempassagier 1

We vragen u de ingevulde gegevens op juistheid te controleren zodat de bevestigingsmail naar het juiste adres gaat en we u op de dag van de sprong telefonisch kunnen bereiken.

Je hebt alle verplichte velden nog niet (correct) ingevuld

We vragen uw telefoonnummer om u op de hoogte te houden wanneer de weersomstandigheden het niet toe laten om de sprong te maken of als er andere bijzonderheden zijn. Dit telefoonnummer hoeft niet perse van de passagier te zijn, maar dan wel van iemand die er op de dag van de sprong bij is.

cadeaubon afrekenen

Hoe wil je de sprong afrekenen?

Je hebt nog geen betaalmethode geselecteerd.

De cadeaubon is alleen met iDeal af te rekenen. Is dit niet mogelijk, stuur dan een email naar info@enpc.nl

Je hebt nog geen betaalmethode geselecteerd.
totaalprijs
325,-
Door hier op te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Skydive ENPC