Parachute school

Skydive ENPC is de parachute school en ideale partner om een opleiding te volgen om te leren parachutespringen. We bieden je 2 verschillende opleidingen aan om zelfstanding parachutist te worden. Je kunt bij ENPC Skydive dan ook kiezen tussen een Static Line opleiding of een opleiding tot Militaire Wing.

Parachute school ENPC; meer over de opleiding Static Line

Bij ENPC Skydive heb je de mogelijk om te kiezen tussen 2 verschillende opleidingen. De opleiding Static Line is toegankelijk voor bijna iedereen. Zie hieronder de eisen om te starten met de opleiding Static Line. Eisen voor de opleiding Static Line:

 

  • Je bent minimaal 16 jaar, of ouder. Je hebt sowieso voor je 18e toestemming nodig van je ouders/voogd.
  • Je bent wanneer je de opleiding start, niet ouder dan 50 jaar.
  • Je beschikt over een geldige medische verklaring
  • Je weegt maximaal 100 kg.
  • Je bent WA-verzekerd.

 

Als je voldoet aan deze eisen, ben je 2 weekenddagen verwijderd van een onvergetelijke ervaring. Je mag dan namelijk zelfstandig uit een vliegtuig springen! We hebben al ervaring sinds 1948 en hebben een groot team van instructeurs die zich vrijwillig vol passie voor je inzetten!

DE OPLEIDING MILITAIRE WING OP ONZE PARACHUTE SCHOOL

Ben je actief defensie personeel en wil je de militaire Wing bemachtigen? Ook dan ben je bij Skydive ENPC aan het goede adres! Bij de opleiding Militaire Wing gelden dezelfde voorwaarden om deel te nemen aan de opleiding als bij de opleiding Static Line, mits je actief bent bij defensie!

MEER INFO VAN ENPC SKYDIVE ALS JOUW PARACHUTE SCHOOL?

Heb je interesse om bij ENPS Skydive een opleiding te volgen, of heb je andere vragen over de parachute school? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar om je meer informatie te geven over de gezelligste club van Brabant! Bij ons kun je ook terecht voor een tandemsprong of een showsprong!