Skydive Brabant

Heb je altijd al willen skydiven in de omgeving van Brabant? Skydive ENPC maakt het allemaal mogelijk! ENPC staat voor Eerste Nederlandse Parachutisten Club en is al sinds 1948 actief in de omgeving van Brabant. Je kunt ons namelijk vinden op Breda International Airport, wat ligt tussen Breda en Roosendaal. We zijn in 1948 met als doel begonnen om oud-militairen uit Nederlands-Indië de kans te bieden om parachute springen als sport te beoefenen. Hierdoor hebben we door de jaren heen enorm veel ervaring gekregen! Ook heeft onze club niet het doel om winst te maken en werken we met gepassioneerde vrijwilligers om zo onze leerlingen de beste persoonlijke begeleiding te bieden. 

Skydive Brabant: wat zijn de mogelijkheden?

Bij ENPC skydive Brabant heb je verschillende mogelijkheden. Onze club biedt namelijk de mogelijkheid om een tandemsprong te maken met een van onze instructeurs. Deze kan optioneel helemaal van A tot Z worden vastgelegd door een van onze filmende instructeurs tijdens de voorbereiding en ook tijdens de sprong! Wil je je brevet halen en uiteindelijk zelfstandig skydiven? Dan biedt ENPC skydive ook de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen tot professioneel parachutist! Ben je actief bij defensie? Ook dan heeft ENPC skydive een aantrekkelijke cursus beschikbaar.Een skydive in Brabant voor commerciële doeleinden

Ben je opzoek naar een commercieel of marketing gerichte actie? Ook dan kan ENPC skydive Brabant je helpen. Wat dacht je van een spectaculaire showsprong bij de opening van een nieuw pand of zakelijk evenement? De mogelijkheden zij eindeloos bij ENPC skydive Brabant.

Wil je meer informatie over skydive Brabant bij ENPC?

Wil je meer informatie over skydive Brabant bij ENPC en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Onze specialisten staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te adviseren.