Skydive Brabant

Heb je altijd al willen skydiven boven het prachtige landschap van Brabant? Skydive ENPC maakt het mogelijk! Voor beginners bieden wij de tandemsprong aan, waarbij een ervaren instructeur jou de hele dag begeleid. Ben je een ervaren parachutespringer of wil je dit worden? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres!Skydive Brabant: de mogelijkheden

Bij Skydive ENPC Brabant heb je verschillende mogelijkheden. Onze club biedt namelijk de mogelijkheid om een tandemsprong te maken met een van onze instructeurs. Deze kan optioneel helemaal van A tot Z worden vastgelegd door een van onze filmende instructeurs tijdens de voorbereiding en ook tijdens de sprong! Wil je je brevet halen en uiteindelijk zelfstandig parachute springen in Brabant? Dan biedt ENPC skydive ook de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen tot professioneel parachutist! Ben je actief bij defensie? Ook dan heeft ENPC skydive een aantrekkelijke cursus beschikbaar.

Skydive in Brabant: onze commerciële mogelijkheden

Ben je opzoek naar een commercieel of marketing gerichte actie? Ook dan kan Skydive ENPC in Brabant je helpen. Wat dacht je van een spectaculaire showsprong bij de opening van een nieuw pand of zakelijk evenement? Of wil je een spectaculaire start van een evenement of een sportwedstrijd door bijvoorbeeld de wedstrijdbal 'per luchtpost' te laten arriveren? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Skydive ENPC.

Wilt u meer weten over de commerciële mogelijkheden van Skydive ENPC of wil je een keer skydiven in Brabant? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Parachute springen in Brabant: Hoe werkt het?

Ben jij op zoek naar een zeer mooie avontuurlijke uitdaging? Wil jij een keer skydiven in Brabant? Dan zit je bij skydive ENPC op de juiste plek! Met veel plezier en passie springen wij al 70 jaar uit een vliegtuig. Skydiven in Noord-Brabant is niet zomaar een uitdaging, daarom staan veiligheid, persoonlijk contact en gezelligheid voorop bij ons.

Samen met een professional stap jij in het vliegtuig waarna je de mooie Brabantse landschappen kan bekijken. Zodra het luik van het vliegtuig open gaat, spring je samen met een tandemmaster uit het vliegtuig en maak je een val van maar liefst 200 kilometer per uur.

MEER INFORMATIE OVER SKYDIVE ENPC

ENPC staat voor 'Eerste Nederlandse Parachutisten Club' en is al sinds 1948 actief in de omgeving van Brabant. Je kunt ons namelijk vinden op Breda International Airport, wat ligt tussen Breda en Roosendaal. We zijn in 1948 met als doel begonnen om oud-militairen uit Nederlands-Indië de kans te bieden om parachute springen als sport te beoefenen. Hierdoor hebben we door de jaren heen enorm veel ervaring gekregen in Skydiven in Noord-Brabant! Ook heeft onze club niet het doel om winst te maken en werken we met gepassioneerde vrijwilligers om zo onze leerlingen de beste persoonlijke begeleiding te bieden.

Wil jij een keer skydiven in Brabant of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Onze specialisten staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te adviseren.