Cursus Skydiven

Wil je een cursus volgen om professional te leren skydiven en dus een brevet te halen? Bij Skydive ENPC Skydive word je opgeleid om uiteindelijk zelfstandig parachutist te worden. We leiden sinds 1948 al parachutisten op en hebben sindsdien een berg aan ervaring op gedaan. Bij ENPC Skydive werk je met de beste instructeurs die je begeleiden en ondersteunen, om uiteindelijk zelfstandig parachutist te kunnen worden. ENPC Skydive is geen commerciële club en daarom kunnen we elke leerling van de cursus persoonlijke begeleiding bieden.

De mogelijkheden bij ENPC Skydive voor een cursus skydiven

We bieden verschillend cursussen aan om uiteindelijk als volwaardige parachutist te slagen voor het theorie- en praktijkexamen. We hebben de opleiding “Static Line” waarbij iedereen toegankelijk aan kan deelnemen, mits ze aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij ben je 2 weekenddagen bezig om je droom te verwezenlijken! Je krijgt bij deze opleiding een theorie- en praktijkexamen om de basis van het skydiven onder de knie te krijgen.

Ben je actief bij defensie? Dan kun je bij ons ook terecht voor de militaire Wing. Je legt een theorie -en praktijkexamen af, en na 5 succesvolle sprongen heb je je militaire Wing in handen!



De voorwaarden van een cursus skydiven

De voorwaarden om mee te mogen doen met de cursus zijn als volgt:

  • Je bent minimaal 16 jaar oud, en hebt als je onder de 18 bent toestemming van je ouders of voogd.
  • Je weegt maximaal 100 kg.
  • Je bent bij het starten van de opleiding niet ouder dan 50 jaar.
  • Je bent in het bezit van een geldige medische verklaring.
  • Je bent WA-verzekerd.
  • Je bent actief bij defensie (cursus militaire Wing)

 

Ook kun je bij ons terecht voor een tandemsprong of een showsprong.

Wil je meer informatie over een cursus skydiven?

Ben je benieuwd wat ENPC Skydive kan betekenen voor jou en wil je meer informatie over een van onze cursussen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan je graag te woord.