Skydive prijs

Wat kost parachutespringen bij Skydive ENPC? Het antwoord op die vraag vind je op deze pagina! Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om parachute te springen bij Skydive ENPC. Spring je voor de eerste keer, wil je een opleiding parachutespringen volgen, je militaire wing halen of ben je al ervaren wil je lid worden? Bij ENPC kan het allemaal. 

 

Wat is de prijs van skydiven?

Als je voor de eerste keer gaat parachutespringen, kies je voor de zogenaamde tandemsprong. Bij een tandemsprong wordt je gedurende de hele ervaring, van aankomst op het vliegveld tot de sprong zelf, begeleidt door een van onze ervaren instructeurs. Zo begin je altijd goed voorbereid aan je sprong. 

Een tandemsprong is er in twee varianten bij Skydive ENPC: met en zonder video-experience. De prijs voor een tandemsprong met video-experience is €315, de prijs voor een tandemsprong zonder video-experience is €220.

Bij een video-experience wordt deze onvergetelijke ervaring van A tot Z vastgelegd op beeld en zo kan jij deze fantastische ervaring altijd herbeleven. Een van onze ervaren instructeurs springt met je mee uit het vliegtuig, zodat de hele vlucht op beeld staat. Zodra je landt ligt er een video voor je klaar van de mooiste ervaring van je leven, die je nog vaak terug gaat kijken! Zeker een ervaring om nooit te vergeten!

Boek nu je tandemsprong bij Skydive ENPC en beleef een onvergetelijke ervaring! Durf jij het aan?