TANDEMSPRONG MAKEN

Spring een gat in de lucht!

Hoe werkt een tandemsprong?

Op zoek naar een avontuurlijke uitdaging? Een onvergetelijke parachutesprong?
Dan ben je bij Skydive ENPC aan het juiste adres! Al meer dan 70 jaar springen wij met passie en plezier een gat in de lucht. Wij staan voor veiligheid, gezelligheid en persoonlijk contact. Want parachutespringen is natuurlijk niet zomaar een uitdaging! Onze enthousiaste tandemmasters staan klaar om je mee te nemen in jouw spectaculaire tandemsprong. Daarnaast leggen wij je sprong van A tot Z vast op film en video. Zo kun je altijd terug naar het ultieme gevoel van vrijheid met adembenemend uitzicht!

Wil jij een tandemsprong maken?
Van A tot Z word je meegenomen in de sprongvoorbereiding. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent om de lucht in te gaan. Met je tandemmaster stap je het vliegtuig in en kijk je uit over het prachtige Brabantse landschap. Dan gaat ineens het luik open. Met een snelheid van 200km per uur val je in een halve minuut terug naar de aarde totdat je tandemmaster de parachute opent. Het uitzicht is adembenemend en je zweeft rustig weer terug naar beneden. Je wordt veilig aan de grond gebracht, waar al je vrienden en familie klaarstaan om alles te horen over jouw ‘once in a lifetime experience’! 

Wist je dat…

 • We het hele jaar door springen, zolang het weer het toelaat?
 • De sprong plaatsvindt vanaf een hoogte van 10.000 ft (ruim 3 kilometer)?
 • Het gewicht van de tandempassagier maximaal 100kg mag zijn?
 • De temperatuur geen belemmering is? Als je een trui mee neemt, dan zorgen wij voor de rest.
 • Tandemsprong voor iedereen vanaf 12 jaar is, die deze sprong in het diepe aandurft en gezond is van lijf en leden? (Neem voor kinderen jonger dan 12 jaar contact op via info@enpc.nl)
 • Dat het niet toegestaan is om eigen foto en video (GoPro, telefoon etc ...) apparatuur mee te nemen tijdens de sprong.
 • Je kunt afrekenen met iDeal, pin of cash, maar dat we helaas geen creditcards of biljetten van €200 of €500 kunnen accepteren?
 • Wil je een mooi aandenken aan jouw tandemsprong boek dan een tandemsprong met video reportage!

 

Twijfel je nog? Lees dan de 5 redenen waarom het een goed idee is om bij ons te komen springen! 

Basic experience
 • Tandemsprong
Video experience
 • Tandemsprong
 • HD video op USB
 • GRATIS Online video

SKYDIVE ENPC IN BEELD

Onze ervaren springers hebben een camera op hun helm gemonteerd om zo de sprong van je leven vast te leggen. Heb je recent gesprongen met ENPC? Kijk dan snel of jouw foto's erbij staan!

"Hele fijne begeleiding"
"Verslaafd!!!"
"Voor iedereen een aanrader"
"Echt een aanrader!"
"Het was echt een FANTASTISCHE ervaring"

Foto/video rapportage

De opwinding tijdens de voorbereiding van de sprong, de spanning op het moment dat het luik van het vliegtuig opengaat, de adrenaline tijdens de val en het gevoel van ultieme vrijheid als je onder de parachute naar beneden zweeft. Absoluut een belevenis om nooit meer te vergeten! En dat hoeft ook niet, want wij leggen jouw skydive ervaring van A tot Z vast op foto en video. Zo kun je het moment altijd herbeleven!

 

Kosten en aanmelden

Je kunt direct via onze website een boeking plaatsen! De kosten voor een tandemsprong bedragen 220 euro. De kosten voor een videoreportage zijn 95 euro. Let op! Van juni tot en met september zijn wij ook op de vrijdagmiddagen open. Wij maken onze tandemsprongen vanaf een hoogte van 10.000 ft (ruim 3 kilometer). 

ONZE SPECIALISTEN

Wie zijn er betrokken bij jouw tandemsprong?Olaf Instructeur


Mark Hulp Instructeur, Videoman


Fanny Videovrouw


Dimi Tandemmaster


Katie Para van Dienst