TANDEMSPRONG MAKEN

Spring een gat in de lucht met een tandemsprong bij Skydive ENPC! Wil jij weten hoe het voelt om uit een vliegtuig te springen en een vrije val te maken met snelheden van ruim 200 km/u? Dan is een tandemsprong helemaal voor jou. Maak deze onvergetelijke ervaring mee bij Skydive ENPC!

Hoe werkt een tandemsprong?

Op zoek naar een avontuurlijke uitdaging die je nooit meer vergeet en ben je niet bang voor een beetje adrenaline en hoogte? Dan is een tandem skydive (parachutespringen) iets voor jou én ben je bij Skydive ENPC aan het juiste adres! Al meer dan 70 jaar springen wij met passie en plezier een gat in de lucht. Daarmee zijn we de oudste parachutistenvereniging van de Benelux en nog altijd hebben we het meeste plezier in wat we doen!

ERVAREN INSTRUCTEUR

Onze ervaren springers staan klaar om samen met jou de sprong in het diepe te maken. Bij Skydive ENPC staan we voor veiligheid, gezelligheid en persoonlijk contact. Want parachutespringen is natuurlijk niet zomaar een uitdaging! Onze enthousiaste tandemmasters staan klaar om je mee te nemen in jouw spectaculaire tandemsprong. Daarnaast leggen wij je sprong van A tot Z vast op film en video. Zo kun je altijd terug naar het ultieme gevoel van vrijheid met adembenemend uitzicht!

TANDEM SKYDIVE MAKEN

Bij een tandemsprong bij Skydive ENPC word je van A tot Z meegenomen in de sprongvoorbereiding. De ervaren instructeur aan wie je gekoppeld bent, zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent om de lucht in te gaan. Met je tandemmaster stap je het vliegtuig in en kijk je uit over het prachtige Brabantse landschap. Dan gaat ineens het luik open. Je kruipt richting de deur en springt. Met een snelheid van 200 km/u per uur maak je een vrije val van ruim een halve minuut, totdat je tandemmaster, aan wie je tijdens de sprong vast zit, de parachute opent. Met aan prachtig uitzicht zweef je rustig weer terug naar beneden voor een zachte landing. Op de grond staan je vrienden en familie al te wachten om alles te horen over jouw ‘once in a lifetime experience'!  

Twijfel je nog? Lees dan de 5 redenen waarom het een goed idee is om bij ons te komen springen! 

Basic experience
  • Tandemsprong
  • Eigen, ervaren instructeur
  • Springen van 10.000 ft
Video experience
  • Tandemsprong
  • Eigen, ervaren instructeur
  • Sprong van 10.000 ft
  • HD video opname van begin tot eind
  • Gratis mee op USB én Online

TANDEM SKYDIVE IN BEELD

Onze ervaren springers hebben een camera op hun helm gemonteerd om zo de sprong van je leven vast te leggen. Van het moment dat je op het vliegveld aankomt totdat je uit het vliegtuig springt en de vrije val maakt. Heb je recent gesprongen met ENPC? Of wil je gewoon even kijken hoe een tandemsprong er op beeld uitziet? Bekijk dan via onderstaande link de video's van de meest recente tandem skydive.

"Een aanrader voor iedereen!"
"Adembenemend uitzicht"
"Ik kom zeker nog een keer!"
"Nog nooit zoiets beleefd!"
"Onvergetelijke ervaring!! "

PARACHUTE SPRONG LATEN FILMEN

De anticipatie tijdens de voorbereiding van de tandemsprong, de spanning op het moment dat het luik van het vliegtuig opengaat, de adrenaline tijdens de vrije val en het gevoel van ultieme vrijheid als je onder de parachute naar beneden zweeft. Absoluut een belevenis om nooit meer te vergeten! En dat hoeft ook niet, want wij leggen jouw skydive ervaring van A tot Z vast op foto en video.

Onze camera instructeurs volgen je tijdens de hele ervaring en springen zelfs met je mee! Dit levert natuurlijk mooie beelden op en zorgt ervoor dat jij de geweldige ervaring altijd terug kunt kijken en herbeleven.

KOSTEN TANDEMSPRONG

Waag jij de sprong in het diepe? Ga jij voor de geweldige adrenaline kick, het prachtige uitzicht en de geweldige ervaring? Dan kun je jouw tandemsprong direct boeken op onze website! De kosten voor een tandemsprong bedragen €230 (incl. BTW). Wil je graag dat de tandemsprong op video wordt vastgelegd? De kosten voor een videoreportage zijn €95, in totaal dus €325 (incl. BTW). Let op! Van juni tot en met september zijn wij ook op de vrijdagmiddagen open. Je maakt een tandemsprong vanaf een hoogte van 10.000 ft (ruim 3 kilometer). 

WIST JE DAT..

ONZE SPECIALISTEN

Bij Skydive ENPC werken we met ervaren springers en ervaren instructeurs. Je wordt dus altijd begeleid door iemand die al heel veel sprongen heeft gemaakt en je precies kan uitleggen wat je te wachten staat. Wie zijn er betrokken bij jouw tandemsprong?Bart Videoman


Stuart Instructeur, Videoman


Mark Hulp Instructeur, Videoman


Olaf Instructeur


Kevin Piloot