WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Het is iets onvergetelijks"

Het is iets onvergetelijks. Zo prachtige ervaring. Ik kan het iedereen aanraden mits je uiteraard geen hoogte vrees hebt. En mocht je de sprong gaan wagen, let dan eens op de stilte daar boven in de lucht, zo bijzonder.

"Gezellige en fantastische beleving"

Tandemsprong was weer geweldig. Nog meer kunnen genieten dan de 1ste keer 7 jaar geleden. Goede, kundige begeleiding die er een gezellige en fantastische beleving van gemaakt hebben


"Echt gaaf"

Her was echt gaaf om te doen bedankt voor deze mooie ervaring

"Super Gaaf!"

Super gaaf! Zo onder de indruk dat alle angst weg was!Iets om nooit te vergeten :D

"Mooiste dag van haar leven!"

Op zondag 8 mei heeft mijn 20-jarige dochter een tandemsprong gemaakt bij jullie. Zij had dit cadeau gekregen voor haar verjaardag.De ontvangst was hartelijk, de uitleg duidelijk en de ervaring onvergetelijk! Mijn dochter noemde het na afloop ‘DE MOOISTE DAG VAN HAAR LEVEN’Instructeur Marcel was erg vriendelijk en heeft mijn dochter een geweldige ervaring bezorgd.Dank daarvoor!

«  ‹  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 27 28 29 30 31 32  ›  »