Showsprong boeken

Boek een showsprong en geef jouw evenement spectaculair tintje!

Showsprong boeken voor commerciële doeleinden

Iets te vieren? Boek een showsprong! Onze ervaren parachutisten springen op jouw feest, open dag, evenement of jubileum graag uit een vliegtuig voor een showsprong! Zo kunnen wij kleine, handzame artikelen op het terrein per luchtpost afgeven. Bijvoorbeeld de wedstrijdbal als startsein voor het toernooi of de sleutel bij de opening van de nieuwe vestiging. Misschien wil de eregast of jubilaris wel uit de lucht komen vallen door middel van een tandemsprong? Kortom: genoeg mogelijkheden! Showsprong boeken? Wij doen graag ons best om jouw evenement een spectaculair tintje te geven.

Er zijn talloze mogelijkheden om een showsprong te koppelen aan marketingdoeleinden. Ter ondersteuning van commerciële belangen kunnen onze parachutisten bijvoorbeeld (sponsor)vlaggen en/of wimpels meenemen tijdens een sprong. Ook is er de mogelijkheid om de parachutisten in bedrijfskleding of clubtenue te laten springen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een parashow te verzorgen geheel aangepast aan uw wensen!

Demo experience
  • Wil jij een showsprong boeken?

Showsprong boeken met beeld

Onze ervaren springers hebben een camera op hun helm gemonteerd om zo de sprong van je leven vast te leggen.
Heb je laatst gesprongen met Skydive ENPC of ben je nieuwsgierig naar eerder geschoten beelden?
Bekijk dan hier de beelden terug! 

Demo mogelijkheden

Er zijn tal van mogelijkheden om uw evenement aan te kleden met een parachutisten demonstratie. Daarnaast beschikt Skydive ENPC over de mogelijkheden om een deel van de kosten terug te verdienen door middel van ons unieke concept: Jumping Jackpot. Informeer bij onze demo coördinator naar de mogelijkheden.

Demo kosten en aanvragen

Wil jij een showsprong boeken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of mail naar onze demo coordinator via demo@enpc.nl.