Opleiding parachutespringen boeken

Wil je zelf leren parachutespringen/skydiven? Een Static Line opleiding volgen of je Militaire Wing halen? Al sinds 1948 worden parachutisten opgeleid bij Skydive ENPC. Wij hebben een groot team van ervaren instructeurs, die zich allemaal op vrijwillige basis vol passie en professionaliteit inzetten voor nieuwkomers binnen de sport. Omdat we geen commerciële club zijn, is er veel tijd om iedere leerling persoonlijk aandacht te geven. Daarnaast word je meteen lid van onze gezellige Brabantse club en heb je er een leuk, nieuw netwerk bij!

welke opleiding wil je volgen?

Hieronder kun je jezelf inschrijven voor de staticline opleiding. Let op, de maximale leeftijd waarop je aan een opleiding kunt beginnen is 50 jaar. Bent u al ouder dan 50 jaar, dan is het helaas niet meer mogelijk om een opleiding te volgen, maar een tandemsprong blijft nog wel mogelijk. 

Je hebt nog geen sprong geselecteerd.

Leer zelfstandig parachutespringen.

kies hier jouw opleidingsdatum

Hier kunt u kiezen op welke dagen u de opleiding wilt gaan doen. Alle opleidingen duren 2 dagen en zijn een aaneengesloten zaterdag en zondag. Het komt wel eens voor dat er nog een eerdere datum beschikbaar komt vanwege een uitvaller. Indien u flexibel bent en mogelijk al eerder kunt deelnemen, kunt u dit aangeven via opleidingen@enpc.nl na het voltooien van de reservering. 

Datum selecteren

Je hebt nog geen datum geselecteerd

We hebben nog wat gegevens nodig

Vul hieronder de naam in van degene die gaat springen. Het emailadres en telefoonnummer hoeven niet van degene te zijn die gaat springen. De bevestigingsmail van de reservering wordt daarna naar het opgegeven emailadres gestuurd. 

Jouw gegevens

We vragen u de ingevulde gegevens op juistheid te controleren zodat de bevestigingsmail naar het juiste adres gaat en we u op de dag van de sprong telefonisch kunnen bereiken.

Je hebt alle verplichte velden nog niet (correct) ingevuld

We vragen uw telefoonnummer om u op de hoogte te houden wanneer er wijzigingen of bijzonderheden zijn voor de opleiding.

Hoe wil je afrekenen?

De opleiding is alleen met iDeal/Bancontact af te rekenen. Is dit niet mogelijk, stuur dan een email naar info@enpc.nl

Je hebt nog geen betaalmethode geselecteerd.

Betalen voor een opleiding kan alleen met iDEAL.

Je hebt nog geen betaalmethode geselecteerd.
totaalprijs
Door hier op te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Skydive ENPC