WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Nog leuker dan ik had gehoopt! "

Wanneer mag ik weer? Nog leuker dan ik had gehoopt! Wat een toffe ervaring en dat kwam ook de attente begeleiding van tandem master Merijn en de vliegkunsten van piloot Rein ;-)


"Just go for it!"

Top ervaring, met dank aan Leon voor de goede en gezellige begeleiding en Mark voor het mooi vastleggen van mijn 1e sprong. Kan het alleen maar een ieder aanraden just go for it


" Bedankt voor deze geweldige sprong naar de toekomst"

Afgelopen zondag 10 september heb ik mijn verjaardagscadeau overleefd. Hahaha. Een tandemsprong met Giannis was een superleuke ervaring. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Het moment dat je uit het vliegtuig springt was het angst en de voorgenomen billanding wegens gebrek aan wind was ook een dingetje maar verder was het genieten. Jammer trouwens dat de landing niet op film gezet was, maar gelukkig heeft mijn man met de mobiel het bewijs gemaakt. Bedankt voor deze geweldige sprong naar de toekomst.


"Dank je voor deze geweldige sprong❤️"

Mijn 12e keer!! Met Marcel en Tom! Toppers?? Dank je voor deze geweldige sprong❤️


"The best I will recommend to everyone"

The best I will recommend to everyone