WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Prima begeleiding"

Wat een geweldige belevenis, echt genoten. Prima begeleiding. Kan weer van mijn bucketlijst worden geschrapt. Wie weet in de toekomst een vervolg...


"van begin tot het einde perfect geregeld"

Was een groot succes, van begin tot het einde perfect geregeld.Was een kado voor de 18de verjaardag van onze kleindochter Anissa.Bedankt en wie weet tot ziens


"Hele mooie ervaring"

Hele mooie ervaring mogen beleven met een professionele begeleiding van aankomst tot vertrek. Morgen weer? Zeker weten….


"Dit doen we zekers nog 'n keertje over."

Zondag 7-8-2022 onze eerste tandemsprong gemaakt!Wat 'n geweldige ervaring.Arnoud bedankt voor het regelen,koen bedankt voor de geweldige sprong en de veilge terugkeer op de grond en fanny bedankt voor de gave film van mijn sprong en super bedankt voor jullie enthousiasme en deze geweldige ervaring!Dit doen we zekers nog 'n keertje over.


"Supergaaf!"

Een hele gave ervaring!! Fijn hoe rustig en humoristisch gesprekken worden aangeknoopt tijdens het omdoen van de harnassen. Dat stelt gerust en maakt dat je nog meer zin krijgt om uit een vliegtuig te springen! Duidelijke uitleg vooraf en fijne aanwijzingen in het vliegtuig en tijdens de sprong. Dat mijn oma van 78 meesprong is helemaal geen probleem voor Skydive ENPC. Supergaaf!