WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Fantastische ervaring"

Ik heb een fantastische ervaring gehad met de tandemsprong.Alles werd ook goed uitgelegd.Dit gaan we zeker vaker doen.


"Een machtige ervaring"

In de jaren 70 van de vorige eeuw van plan geweest om een springbrevet te halen op Texel. Door slecht weer niet doorgegaan. Daarna wat op de achtergrond geraakt door de rest van het leven totdat mijn vrouw een leuk verjaardagscadeau zocht voor de 70e verjaardag (!!!). Het kan verkeren (zei Bredero). Een machtige ervaring in Bosschenhoofd. Dank aan de goede- en professionele organisatie van Skydive ENPC. Het was ook een prachtige avond met een stralende zonsondergang. Dan in een polo het vliegtuig verlaten (met tandemmaster Sarunas) richting aarde was magnifiek. Die beelden zal ik niet snel vergeten. Thx :)


"Aller-, aller tofste wat ik ooit gedaan heb!!!!"

Mijn lang gekoesterde wens, om te springen uit een vliegtuig, kwam afgelopen weekend uit. En heel eerlijk is dit het aller-, aller tofste wat ik ooit gedaan heb!!!! De mensen die ons (mijn dochter, vriendin en mij) begeleidde waren super aardig en stelde ons op ons gemak. Ik heb mij geen moment angstig of onveilig gevoeld. En de extra kosten voor de video opnames zijn ECHT de moeite waard!!! Mijn ervaring bij Skydive ENPC werd van uitleg t/m het landen in de dropzone gefilmd. En hoe het is gemonteerd is hartstikke leuk voor jezelf en om te showen aan al je vrienden en familie. Het was voor ons een ervaring om nooit meer te vergeten en....ik kan niet wachten tot ik weer kan springen!!!!Tanja. X


"Beste ervaring ooit!!!"

Beste ervaring ooit!!! Je wordt erg op je gemak gesteld voor en tijdens de sprong. Echt een fantastische ervaring, zeker een aanrader voor iedereen!!Enorme dank ook aan de personen die met je mee springen. Door hun heb ik geen last gehad van de zenuwen.


"WOW! wat gaaf!"

WOW! wat gaaf!Samen met m'n dochter Tara tandemsprong gedaan. prima uitleg, goede begeleiding en een ongelofelijke ervaring om de vrije val te beleven. Daarna heerlijk van het uitzicht genoten en zelf mogen sturen! Enorm genoten en iedereen aan te raden. Vanaf het eerste moment genieten!