WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Wat een geweldige ervaring."

Wat een geweldige ervaring. We kwamen voor de tandemsprong van mijn dochter. Zij had een sprong voor haar 18de verjaardag gekregen. We hadden daar ook video bij geboekt, en daar was even een klein misverstand over. Dat werd zonder problemen opgelost. De cameraman werd geregeld en opnames werden al voor vertrek gemaakt. Al met al een top ervaring voor onze dochter en later ook voor mams die onverwachts ook een sprong mocht maken. Dank jullie wel voor deze mooie ervaring!


"Het was echt een hele leuke ervaring, van het begin tot het einde. "

Het was echt een hele leuke ervaring, van het begin tot het einde. Goede begeleiding, goed op tijd, leuk filmpje. Geweldige sprong. Ik zag wat op tegen het landen, maar met wat hulp is dat helemaal goed gekomen. Fijn gevoel achteraf! Het prachtige weer was ook erg fijn!


"De sprong was ongelofelijk gaaf!"

Super dag gehad! De sprong was ongelofelijk gaaf! Bijna bij de grond stond mijn vriend klaar om mij ten huwelijk te vragen!!!Echt de beste dag ooit!


"Zeer goede en fijne organisatie! "

Zeer goede en fijne organisatie! Wij hadden 2 tandemsprongs gedaan. 1 van ons genoot met volle teugen, en de ander was doodsbang (waar de organisatie niets aan kan doen natuurlijk), echter. Ik was zeer blij met de tandemmaster die ik had (Danny), die mij geweldig naar de grond coachte en me rustig en geruststellend begeleidde. Duizend maal dank voor deze ervaring. Ikzelf doe het nooit meer (haha), maar als het aan mijn zwager ligt, stappen we morgen weer in het vliegtuig bij jullie!! TOP.


"Ik dacht dat dit een 'once in a lifetime' ding zou zijn, maar dit ga ik zeker nog veel vaker doen, bedankt!!"

Op zaterdag 23 september 2023 ben ik samen met mijn familie bij jullie geweest voor een parachutesprong. Wat een geweldige ervaring was dit! We moesten even wachten omdat het weer niet meezat en veiligheid gaat voor alles, maar de sfeer op de club was erg goed dus dat was alleen maar gezellig. Mijn tandemmaster was Marcel en mijn cameraman Arnoud, en zij hebben er een onvergetelijke ervaring van gemaakt. Het voelde super veilig en ik ben heel blij met de beelden die zijn gemaakt. Ik dacht dat dit een 'once in a lifetime' ding zou zijn, maar dit ga ik zeker nog veel vaker doen, bedankt!!