WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Waanzinnige ervaring "

Waanzinnige ervaring die uitgevoerd wordt door zeer ervaren en vriendelijke mensen, aanrader!


"Wat een top ervaring!"

Deze stond al enige tijd op mijn 'bucketlist'. Wat een top ervaring! Heel gastvrij ontvangen. Ontspannen sfeer. Super professionele begeleiding en top service. En dan de ervaring. Tja, in een woord geweldig! Wij hadden het geluk dat we naar het hoogste fligthlevel mochten klimmen, en dus een extra lange 'vrije val'. En toch, wat gaat dat snel en voor je het weet sta je weer veilig op de grond. Dank aan het hele team! En tot de volgende keer.


"Springen was super"

Springen was super, professionele begeleiding. Moesten alleen half uur vooraf daar zijn, uiteindelijk meer dan 1 uur moeten wachten voordat ik kon springen


"In handen van een kundig en enthousiast team hebben we een indrukwekkende ervaring opgedaan"

Ter ere van de 21ste verjaardag van onze zoon hebben 3 van de 5 gezinsleden een parachutesprong gemaakt. Dat was fantastisch! In een gemoedelijke sfeer en in handen van een kundig en enthousiast team hebben we een indrukwekkende ervaring opgedaan. We hebben er zoveel plezier om en genieten nog lang na. Tot snel weer een keer!


"Top geregeld !"

Top geregeld !