WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Een onvergetelijke ervaring"

Een onvergetelijke ervaring die we samen als gezin hebben mogen meemaken. Nogmaals dank aan de geweldige mannen en vrouwen van ENPC!


"Mij zien jullie nog wel een keertje terug."

Wat een onwijs mooie ervaring! Een gevoel om nooit meer te vergeten! Super fijn ontvangen en begeleid door de instructeurs en een geweldige film direct na afloop meegekregen om het avontuur nog heel vaak her te beleven! Mij zien jullie nog wel een keertje terug.


"Goed begeleid"

Afgelopen zondag heeft mijn (85 jarige!) oma bij jullie uit een vliegtuig gesprongen. Zij werd fantastisch begeleid en heeft enorm genoten van deze ervaring. Veel dank!


"Een fantastische ervaring"

Je hoeft geen super sportvrouw of man te zijn om uit een vliegtuig te springen. Vanaf 3 of 4 km hoogte heb je een prachtig uitzicht en zweef je naar beneden waar je in het boerenland weer op de grond landt. Een fantastische ervaring, zou het zo weer doen.En alle instructeurs zijn enthousiast om jou een mooie dag te laten beleven.


"een gemoedelijke sfeer!"

Het was een onvergetelijke ervaring! Ook alles rondom de sprong was fijn, met allemaal vriendelijke mensen en een gemoedelijke sfeer!