WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Het leukste en meest bijzondere cadeau dat ik ooit heb gehad!"

Ik vond het echt een geweldige ervaring. Het leukste en meest bijzondere cadeau dat ik ooit heb gehad! Van begin tot eind, het was te gek. Het liefst kom ik volgende week alweer!


"het was echt awesome!!"

Dit was iets wat ik al zo lang op mijn bucket lijst had staan. En het was echt awesome!! Alles was bij jullie ook prima geregeld dus nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaring.


"Het was in één woord FANTASTISCH!"

Ik heb een ervaring gehad, die ik mijn hele leven niet meer vergeet. Samen met mijn kleinzoon van 17 een parachute sprong maken. De tandem masters waren geweldig. Het was in één woord FANTASTISCH!


"Vaak ben je te bang!"

Ik heb voor het eerst een tandemsprong gemaakt bij skydive ENPC. Dit was zo super gaaf en professioneel. Ik had er een video-opname bijgeboekt wat zo cool gedaan is door ENPC.Dit is voor herhaling vatbaar.... Vaak ben je te bang ... maar dit is zo vet.. ;-)


"professioneel, betrokken, geïnteresseerd"

Wat een super team zijn jullie; professioneel, betrokken, geïnteresseerd, jullie hebben mijn moeder Ria en dochter Iris een onvergetelijke ervaring gegeven. Speciale dank aan Edwin en Leon!