WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Genoten van de geweldige lach op zijn gezicht na de landing"

Mijn zoon een tandemsprong cadeau gedaan. Niet alleen hij heeft deze sprong als geweldig ervaren maar ook ik als Moeder heb genoten van de geweldige lach op zijn gezicht na de landing. Super!!!!


"Onwijs vette ervaring. "

Onwijs vette ervaring. Ga dit zeker vaker doen, en denk zelfs na over het eventueel volgen van de cursus. Enige minpuntje is dat ik helaas niets heb om het usb-kaartje/pasje mee af te spelen.


"Wat een geweldige ervaring was dit! "

Wat een geweldige ervaring was dit! Een hartelijk team met mensen om je heen, duidelijke uitleg en een geweldig mooie sprong. Wie weet, voor herhaling vatbaar.


"VERSLAVEND!!!!!"

super ervaring,dit was mijn 6e sprong waarvan 4x bij Skydive ENPC, zeer ervaren en leuke tandemmasters,er hangt een gezellig brabants sfeertje onder de clubleden en ze betrekken je er ook bij!!,de sprong zelf ,echt superrrrrrr,na de vrije val ( Vette Kick) mag je zelf sturen,en lekker gezellig kletsen,ik kom zeker terug voor de 7e sprong,echt VERSLAVEND!!!!!


"Aardige mensen "

het was een super mooie ervaring, aardige mensen