WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Heerlijke sprong en hele goede uitleg!"

Heerlijke sprong en hele goede uitleg! Ik heb genoten van de sprong en het filmpje achteraf ziet er ook echt top uit! Bedankt voor deze ervaring en waarschijnlijk tot een volgende keer!


"NOG EEN KEER!!!! "

NOG EEN KEER!!!! Gewoon fantastisch! Bijzondere ervaring zeker om te delen met vrienden. Raad het iedereen aan.


"Het was nog leuker dan ik dacht"

Wauw, wat een ervaring! Het was nog leuker dan ik dacht. ENPC medewerkers waren stuk voor stuk vriendelijk. Duidelijke info via de mail vooraf. Mijn tandemmaatje Jannis stelde me op mijn gemak en hielp me samen een mooie sprong te maken. Een unieke ervaring. Ik ben heel blij dat ik er ook een videobeleving bij geboekt had. Zo kon ik het nog een keer rustig terugzien en ook aan andere mensen laten zien hoe het was gegaan. Tom, dankjewel voor je enthousiasme, leuke vragen en mooie beelden.


"Zou het zo weer doen"

Echt een fantastische ervaring, enorm van genoten en zou het zo weer doen. Leuke mensen van Skydive ENPC en top geregeld.


"Echt van genoten! "

Ik had de tandemsprong aan mijn man cadeau gedaan voor zijn 50ste verjaardag. Hij heeft er echt van genoten! Leuke mensen werken er bij Skydyve ENPC! De video die we erbij hadden genomen is ook geweldig geworden!