WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"wat een ervaring"

wat een ervaring en wat een adrenaline komt er vrij als je springt tijdends de vrije val en wat een uitzicht als je mooi rond kunt kijken tijdens de daling als de parachute open is.personeel heeft mij zeer goed begeleid voor-tijdens- en na de sprong complimenten voor jullie!!verder raad ik iedereen aan om dit eens in je leven te doen!!


"Helemaal top geregeld"

Helemaal top geregeld en (wedereom, 2de keer voor me) een geweldige ervaring mee te maken. Wat een kick geeft dit!


"Professionele edit"

Super vette ervaring. Alle medewerkers en 'buddies' waren erg ontspannen en de sprong zelf was adembenemend. Ook de video service is zeer aan te raden als je ook een professionele edit wil hebben van je sprong. Al met al super leuk!


"Geweldig team"

Hoe bizar om je 12-jarige zoon dapper uit het vliegtuig te zien springen recht voor je neus!Geweldig team, geweldige tandemsprong en geweldig filmmateriaal!!!Tot een volgende keer!


"adembenemend"

Ik kreeg de sprong kado van mijn dochters voor mijn 61ste verjaardagIk vond het een geweldige ervaring met Koen te mogen springenDe sprong uit het vliegtuig en de vrije val vond ik spannend maar ook adembenemend om te ervarenHet in de lucht zweven met parachute was heerlijk relaxed en ik werd door Koen op veel plaatsen in wijde omtrek geattendeerdEen ervaring om nooit te vergeten!