WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Leuk enthousiast team"

Leuk enthousiast team, duidelijke instructies en leuke interactie tussen tandemmaster en cameraman. Marcel en Marc, bedankt voor deze fantastische ervaring!


"Geweldige ervaring, voor mij voor de tweede keer"

Geweldige ervaring, voor mij voor de tweede keer. De begeleiding door de tandemmaster is prettig, gedegen en voelt veilig. Vanwege mijn leeftijd voor mij helaas geen haalbare kaart om zelf te gaan springen, maar een tandemsprong is zeker een goed alternatief!


"Wat een geweldige ervaring, zo'n tandemsprong"

Wat een geweldige ervaring, zo'n tandemsprong. Een prachtig uitzicht en veilige en professionele organisatie. Doordat veiligheid boven alles gaat, ging 2x mijn sprong niet door, maar de 3x wielen dat was zeker het wachten waard. Dank Edo voor de leuke ervaring


"Was helemaal top!"

Heel vriendelijke mensen was helemaal top!


" Een ontspannen sfeer, maar wel professioneel"

Op vrijdag 25 augustus hadden mijn zonen hun eerste tandem sprong. Ze vonden het geweldig. Alles was heel goed georganiseerd en er hing een ontspannen sfeer, maar wel professioneel. Er werden geen risico's genomen wat betreft het weer, daarom moesten we wel iets langer wachten. Er werd duidelijk gecommuniceerd hoe lang de vertraging zou duren en waarom en dat was heel prettig. Al met al was het een fantastische ervaring!