WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"I would repeat it for sure!"

It was an amazing and beautiful experience and the instructor made me feel very safe. I would repeat it for sure!


"We raden dit iedereen aan."

Wat een super gave ervaring, dit is echt adrenaline op hoog niveau en wat een leuke spontane instructeurs. alles was super goed geregeld, en is er iets niet goed wordt het gelijk veranderd of verbeterd. wij kunnen alleen maar zeggen dat het een mega ervaring was en voor ons zal het zeker niet de laatste keer zijn, we raden dit iedereen aan.groetjes Roel & Angelique Versteegen


"pure adrenaline"

Samen met mijn mama een tandemsprong gemaakt en het was een geweldige en onvergetelijke ervaring! Super lieve mensen, begeleiden je rustig overal doorheen en de sprong zelf was pure adrenaline, geweldig gewoon! Zeker aan te raden!!!


"Een hele gave tandemsprong gemaakt"

Een hele gave tandemsprong gemaakt. De tijd ging zó snel, maar gelukkig hebben we de beelden nog! Erwin en Laurens, bedankt.


"Het zal zeker niet bij deze ene keer blijven."

Een super vette ervaring om nooit te vergeten, dankzij arnoud die dit mogelijk heeft gemaakt, en natuurlijk ook het super vriendelijke en gezellige team waarmee we gesprongen zijn.Bedankt allemaal voor deze mooie dag.Het zal zeker niet bij deze ene keer blijven.