WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Leuke tandemmasters en gezellige club"

Super leuke ervaring! Leuke tandemmasters en gezellige club. Wij hebben genoten.


"Het was een fantastische ervaring "

Het was een fantastische ervaring met erg Leuke mensen die je helpen. En ook voor de mensen die willen kijken is er een mooie plek geregeld. Omdat het een kado was voor mijn verjaardag werd ook alles gefilmd die krijg je na je sprong dan mee naar huis met een certificaat als mooie hetinnering.


"Leuke mensen "

Leuke mensen en alles was helemaal goed!


"Wat een fantastische beleving"

Hoi enpc boys! Wat een fantastische beleving ik en mijn vriendin naan hebben van jullie een van de mooiste middag gekregen sinds lang alles was ok willen het in de toekomst nog eens overdoen .... Merci


"Zeer tevreden en een top team wat daar staat"

Zaterdag 26 augustus hebben mijn man en dochter een parachute sprong gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over hoe alles daar geregeld is. We werden op de hoogte gehouden qua weer. Ze zijn allemaal erg vriendelijk, nemen de tijd voor je. Echt top personeel.  Je krijgt duidelijke instructies met wat je juist wel en niet moet doen. Nogmaals zeer tevreden en een top team wat daar staat. De sprong was overigens echt geweldig. Echt de moeite waard!