WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Zeer goede en fijne organisatie! "

Zeer goede en fijne organisatie! Wij hadden 2 tandemsprongs gedaan. 1 van ons genoot met volle teugen, en de ander was doodsbang (waar de organisatie niets aan kan doen natuurlijk), echter. Ik was zeer blij met de tandemmaster die ik had (Danny), die mij geweldig naar de grond coachte en me rustig en geruststellend begeleidde. Duizend maal dank voor deze ervaring. Ikzelf doe het nooit meer (haha), maar als het aan mijn zwager ligt, stappen we morgen weer in het vliegtuig bij jullie!! TOP.


"Ik dacht dat dit een 'once in a lifetime' ding zou zijn, maar dit ga ik zeker nog veel vaker doen, bedankt!!"

Op zaterdag 23 september 2023 ben ik samen met mijn familie bij jullie geweest voor een parachutesprong. Wat een geweldige ervaring was dit! We moesten even wachten omdat het weer niet meezat en veiligheid gaat voor alles, maar de sfeer op de club was erg goed dus dat was alleen maar gezellig. Mijn tandemmaster was Marcel en mijn cameraman Arnoud, en zij hebben er een onvergetelijke ervaring van gemaakt. Het voelde super veilig en ik ben heel blij met de beelden die zijn gemaakt. Ik dacht dat dit een 'once in a lifetime' ding zou zijn, maar dit ga ik zeker nog veel vaker doen, bedankt!!


"In één woord geweldig!"

4 uur moeten wachten tot we eindelijk de lucht in konden vanwege de bewolking, maar het was het wachten meer dan waard! Een fantastische ervaring. In één woord geweldig!


"Nog leuker dan ik had gehoopt! "

Wanneer mag ik weer? Nog leuker dan ik had gehoopt! Wat een toffe ervaring en dat kwam ook de attente begeleiding van tandem master Merijn en de vliegkunsten van piloot Rein ;-)


"Just go for it!"

Top ervaring, met dank aan Leon voor de goede en gezellige begeleiding en Mark voor het mooi vastleggen van mijn 1e sprong. Kan het alleen maar een ieder aanraden just go for it