WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Heb ik er spijt van dat ik er zo lang mee gewacht heb."

Ik heb zondag 20 augustus een hele gave ervaring mee mogen maken. Heb voor de eerste keer een tandemsprong mogen maken. De mensen en instructeurs die mee sprongen waren echt heel relaxt en stellen je echt op je gemak zo dat ik ook helemaal geen last had van zenuwen. Heb er heel lang tegen op gekeken om het te doen maar achteraf heb ik er spijt van dat ik er zo lang mee gewacht heb. Het is zeker voor herhaling vatbaar . Groeten frank


"Een sensatie om mee te maken."

Na een korte instructie vooraf een supergave tandemsprong gemaakt. Echt een adrenaline kick en een sensatie om mee te maken.Ook tijdens de sprong duidelijke instructies over wat er komen gaat, de begeleiding was uitstekend. Een fantastische ervaring rijker !Thanks ENPC team.


"Superbedankt voor deze top-ervaring!!"

Wat een gave ervaring!!Vooraf was ik redelijk zenuwachtig, dat viel meteen weg toen we bij de locatie aankwamen. De relaxte sfeer en de zeer ervaren instructeurs zorgden ervoor dat we optimaal konden genieten. Ik zou het zo weer doen en zeker iedereen aanraden! Superbedankt voor deze top-ervaring!!


"Het springen is een ervaring om niet te vergeten"

Wat een geweldige ervaring! Eenmaal aangekomen tref je een familiaire sfeer waar je je gelijk thuis voelt. Het springen is een ervaring om niet te vergeten en zéker aan te raden; sterker: ik ben aan het twijfelen de Static-Line opleiding te gaan doen. Kortom: gewoon springen!


"Ik zou het zo nog eens doen."

Het is een super leuke ervaring. Ik zou het zo nog eens doen. Goed geregeld leuk filmpje. Dus verbeter punt gratis een 2e keer.