WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"The EXPERIENCE was Unique!! "

The EXPERIENCE was Unique!! I just had a great time and the professional Jumpers were very efficient and made my day a wonderful EXPERIENCE I will always remember!!!


"Wauw, geweldig! "

Ik vond het een ontzettend leuke ervaring! Wauw, geweldig! Mijn tip is wel om in het vervolg aan te geven dat zelfs wanneer je sprong doorgaat je kans hebt dat je (best lang) moet wachten.


"Zeer toegankelijk qua communicatie"

Tandemsprong.met zeer professionele kennis en bovendien zeer toegankelijk qua communicatie. Het was super fantastisch om te doen. Veel dank voor deze geweldige ervaring


"Een super mooie ervaring die ik iedereen van harte zou aanbevelen!"

Een super mooie ervaring die ik iedereen van harte zou aanbevelen!


"Jullie hebben er een onvergetelijke ervaring van gemaakt "

Aan mijn vader een tandemsprong cadeau gegeven voor zijn 70e verjaardag. Jullie hebben er een onvergetelijke ervaring van gemaakt voor hem. Zo leuk hoe jullie dit op een enthousiaste en fijne manier begeleiden! Het was echt een feestje van begin tot het eind. En wat leuk de video op het einde!