WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Het was werkelijk een topervaring!"

Het was werkelijk een topervaring! Wat een fijne begeleiding, we vonden het echt supper spannend, maar we door de instructeurs zijn we gerustgesteld, voelde goed. Zelfs door het weer, waardoor we langer hebben moeten wachten was het gewoon gezellig. We vonden het een ervaring om nooit te vergeten, zo mooi! Wij willen jullie ook graag hiervoor bedanken, voor deze topervaring!


"Super gaaf"

Super gaaf. Vonden we het ik shania 12 jaar oud heb gesprongen met mijn vader. Vond het zo leuk dat ik zeker nog een keer ga komen


"Zeer vriendelijk en behulpzaam"

Afgelopen zondag de tandemsprong gedaan, samen met nog vier familieleden. Het was een geweldige ervaring. De leden van ENPC waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.


" Echt alle medewerking die ik mij kon wensen is verleend!"

De tandemsprong had ik geboekt voor mijn vriendin. Op de maandag voor de sprong (vrijdag) even kort contact gehad met Laurens en alles werd in het werk gesteld om de tandemsprong zo goed mogelijk (qua tijd en qua landingslocatie met spandoek) te voor te bereiden. Echt alle medewerking die ik mij kon wensen is verleend en oprecht alle springers (instructeurs) waren razend enthousiast. Zelfs ik zelf ben enthousiast geworden om te gaan springen. En dat zeg wat!


"Leuke ervaring met duidelijke uitleg "

Leuke ervaring met duidelijke uitleg waardoor ik een veilige sprong kon maken