WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Fantastische ervaring"

Fantastische ervaring, professioneel team.


"De mensen bij ENPC maken het onvergetelijk"

De mensen bij ENPC maken het onvergetelijk. Zeer aardige gasten en meiden, welke super professioneel zijn. Laat altijd een video maken, zie er goed uit en is een herinnering voor het leven.


"Wat een fantastische ervaring!! "

Wat een fantastische ervaring!! Goede uitleg en een fijne tandemmaster!! Dit was zeker niet de laatste keer.


"Zou het zo weer willen doen bij dit leuke team"

Een mooie 1e sprong gemaakt met familieleden, geleid door een groep ervaren liefhebbers van skydiven. Fantastische ervaring en zou het zo weer willen doen bij dit leuke team.


"Door de heerlijke vibe op de club werden alle zenuwen verstomd"

Als verrassing voor mijn 30e verjaardag kreeg ik een tandemsprong cadeau van mijn vrouw en vrienden. Het was altijd al een droom van me om uit een vliegtuig te springen en wat kwam deze droom goed uit!! Door de heerlijke vibe op de club werden alle zenuwen verstomd. Erwin begeleide me erg kundig en liet mij mezelf echt op mijn gemak voelen waardoor ik maximaal kon genieten van de sprong. Een ervaring om nooit te vergeten en ik kijk nu al uit naar de volgende keer!!