WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"fantastisch!"

“Lopen op de wolken” : fantastisch!


"Het is dus echt een aanrader"

De ervaring was fantastisch! Wat een belevenis. Alles was heel goed geregeld, zoals de reservering vooraf en de begeleiding op het vliegveld. De persoon met wie ik sprong was zeer vriendelijk en duidelijk. Het is dus echt een aanrader.


"Zeker voor herhaling vatbaar"

Wat een geweldig ervaren team. Geen vraag is teveel. Je word op je gemak gesteld een je krijgt een hele duidelijke uitleg. De sprong is fantastisch evenals de


"Super ervaring"

Super ervaring, echt iets dat je een keer in je leven meegemaakt MOET hebben. Veiligheid staat ontzettend hoog in het vaandel en je krijgt een fijne berichtwisseling als je een e-mail stuurt. 100% doen.


"Zeker een aanrader!"

Voor mijn 50e verjaardag deze parachutesprong cadeau gekregen. Wat was het fantastisch, echt geweldig! Goede begeleiding, prima uitleg en een leuke video als herinnering, kortom een geweldige ervaring. En zeker een aanrader! Tot een volgende keer.