WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Ik zou het zo weer doen !!"

Tandemsprong echt als geweldig ervaren!<br /> Ik had het cadeau gekregen voor mijn 50ste verjaardag en vond het echt super! Goede uitleg en begeleiding gekregen. Ik zou het zo weer doen !!


"Voor herhaling vatbaar!"

Een geweldige ervaring. Ik had een tandemsprong met video. Super leuk hoe dit georganiseerd werd en hoe enthousiast iedereen was. Daarnaast leverde dit een prachtig filmpje op dat heel kort na de sprong klaar was. Voor herhaling vatbaar!


"Heel erg bijzonder!"

Tandemsprong cadeau gekregen en ondanks dat je jezelf probeert een voorstelling te maken weet je niet wat je kunt verwachten. Wat je ervaart als je door de lucht zweeft en alles rondom stil is! Heel erg bijzonder!


" Een ongelooflijk ervaring"

Mijn man en zoon zouden samen springen. Er kwam iets tussen en ik heb zijn plaats ingenomen. Een week slecht geslapen. Daar een goede uitleg gekregen. In het vliegtuig zit iedereen achtereen op de vloer, dat is al een ervaring. Als de deur open gaat op 10000ft, voel je de spanning. Die 30sec vrije val zijn onbeschrijfelijk. Wanneer die parachute opengaat, wordt alles stil en kan je praten en genieten van het uitzicht. Een ongelooflijk ervaring. Bedank Leon en cameraman


"Op naar de volgende keer!"

Na lange tijd eindelijk mijn droom waar kunnen maken. Een skydive met enpc. Een woord GEWELDIG . Wat een vriendelijke mensen zijn het bij ENPC, je voelt je er direct op je gemak. Op naar de volgende keer! ENPC BEDANKT voor deze geweldige ervaring.