WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Niet normaal, wat een gave ervaring!"

Niet normaal, wat een gave ervaring! Parachute springen stond al een lange tijd op mijn bucketlist staan, en nu kan ik hem afvinken. Maar het smaakt naar meer, wellicht tot een volgende keer :). Arnoud, bedankt voor het leuke initiatief om dit te organiseren voor je collega's bij de Vencomatic!


"Wat een fantastische ervaring"

Wat een fantastische ervaring. Ik kom hier zeker nog eens terug voor nog een sprong!


"Een topbeleving!"

Een topbeleving!De begeleiding en sfeer was super waardoor mijn collega's en ik volop hebben genoten! Echt heel gaaf om te doen!Bedankt Arnoud, Koen en de rest van het team!


"Het was mij een leuke ervaring"

Het was mij een leuke ervaring. Ik heb er niet echt iets op aan te merken, alles ging goed.


"Geweldige ervaring"

Na een vriendelijke en vrolijk gestemde ontvangst kregen we voldoende uitleg over wat er ging gebeuren. Een vlucht ,met 6 solospringers die hun eerste solosprong gingen maken op 1 km hoogte, naar een hoogte van ca 3 km waar we uit het vliegtuig vielen, gelukkig goed gekoppeld aan onze tandeminstructeur. Na de vrije val een pracht gelegenheid om het Brabantse land van bovenaf te bekijken gevolgd door een rustige landing. Geweldige ervaring met lekker zonnig weer. We waren met drieën en hebben er allemaal echt van genoten.