WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Het was een super ervaring, echt gaaf! "

Het was een super ervaring, echt gaaf! Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik de tandemsprong gemaakt heb. Zeer goede uitleg van tevoren en toevertrouwd aan een goede ervaren parachutespringer. Personeel is zeer vriendelijk en onderling is een goede sfeer voelbaar, zijn goed op elkaar ingericht. Wil je de sprong wagen? Raad ik je Skydive ENPC Seppe aan! Veel spring plezier! Groetjes, Diana.


"Was echt super ervaring "

Was echt super ervaring gehad. Werd ook goed op mijn gemak gebracht met mijn medespringer


"Het was een geweldige ervaring"

Het was een geweldige ervaring, met heel vriendelijke, enthousiaste mensen. Zij hebben het voor mij nog mooier gemaakt. Schout out naar Leon van Leeuwen!


"Heeft iedereen me horen gillen van die adrenaline???"

13.000 ft was “ademloos” geweldig!! Heeft iedereen me horen gillen van die adrenaline???


"Een super en onvergetelijke ervaring "

Afgelopen zaterdag een super en onvergetelijke ervaring gehad bij SkyDive ENPC. Dag van te voren werd ik gebeld met verzoek om iets eerder te komen vanwege de voorspellingen. Op de dag zelf eerst heldere instructie gekregen en gekoppeld aan de tandem master Nick uit Nieuw-Zeeland en Arnoud die opnames maakte van de sprong. Arnoud was een echte gangmaker en heeft er een leuke film van gemaakt. Nick heeft mij een top tandem sprong laten ervaren en een boterzachte landing. Beiden heren en ENPC bedankt voor deze voor herhaling vatbare beleving!