WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Alle betrokkenen geven je veel vertrouwen"

Vriendelijk ontvangst, goede uitleg, alle betrokkenen geven je veel vertrouwen. Filmmakers zetten u in het middelpunt van belangstelling. Geen enkele twijfel gehad om met duo uit vliegtuig te springen. Dit team is echt een aanrader als je deze unieke ervaring wilt doen.


"Wat een ervaring! Geweldig"

Wat een ervaring! Geweldig. Vriendelijk ontvangen. De begeleiding is zeer goed en duidelijk. Bedankt allemaal bij ENPC!


"echt helemaal top"

De sprong vond plaats één dag voor mijn verjaardag; verrassing van de kinderen. De begeleiding de film de ervaring; echt helemaal top. Direct na de sprong wilde ik deze ervaring opnieuw meemaken en dat zegt genoeg, lijkt mij. De professionaliteit het enthousiasme hielpen mij over een eventuele angst heen. En dan de sprongzelf. De adrenaline bij de vrije val, het prachtige uitzicht en de oorverdovende stilte na het openen van de parachute! als ik dit schrijf geniet ik opnieuw. Een echte aanrader! Ook op jouw 7oste verjaardag! :-)


"Na 10x het filmpje bekeken te hebben blijft het ongelofelijk gaaf om het nog een keer te kunnen beleven!"

Wat een super ervaring! Echt een ervaring om nooit te vergeten. Het personeel was erg aardig. De sfeer was prettig. De tandemmaster legde netjes uit wat er ging gebeuren en begeleide je stap voor stap naar de sprong. Ook de toevoeging van de cameraspringer is zeker een aanrader! Na 10x het filmpje bekeken te hebben blijft het ongelofelijk gaaf om het nog een keer te kunnen beleven! Ik ga zeker nog een keer uit een vliegtuig springen (met parachute)


"Echt iets wat je gedaan moet hebben in je leven"

Het was een super ervaring. Echt iets wat je gedaan moet hebben in je leven. ENPC heeft alles goed geregeld en zijn erg flexibel. Wij waren iets later en dit was geen enkel probleem. Er word gewoon gewacht op je. Ook hebben ze ervaren mensen wat een veilig gevoel geeft. Misschien een kleine tip om kluisjes neer te zetten waar mensen hun waardevollen spullen in kunnen doen zoals telefoon, portemonne of autosleutels.