WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"mocht zelf even de parachute sturen"

Bij aankomst goed geholpen met enthousiaste medewerkers, ook goede informatie vooraf, tijdens de vlucht en afdaling een mooie ervaring opgedaan, mocht zelf even de parachute sturen. Jullie zijn een aanrader! Super bedankt!


"Geniale ervaring!"

Geniale ervaring!Dit is echt het beste cadeau wat ik heb gekregen. Het was echt een mooie ervaring om mee te maken en zeker iets om te herhalen.Ook naar mijn instructeur van die dag: bedankt! Er heerste zo'n chille vibe. Echt onvergetelijk en voor herhaling vatbaar!Charles


"Van begin tot eind fantastisch"

Het was van begin tot einde fantastisch. Extra complimenten aan onze tandemmasters en camera springers. Zij hebben er echt een waanzinnige en onvergetelijke ervaring van gemaakt.


"Het was fantastisch!"

Het was fantastisch! Gezellige club mensen en leuke en betrouwbare springbegeleiders. Al met al een geweldige ervaring!


"Hier kom ik graag nog eens terug!"

In een lang verleden, toen ik 18 was sprong ik voor het eerste tijdens mijn militaire training als commando.Ik vertelde enkele weken gelden aan mijn echtgenote dat ik dit heel graag nog eens wilde overdoen. Ze schonk het als verrassing voor mijn verjaardag. het zicht was super, het weer zat prima en pil om mijn verjaardag was ik terug 18.Het was overheerlijk, een super leuk team die ons begeleide en een geweldige tandemspringer die met me uit het vliegtuig tuimelde.Hier kom ik graag nog eens terug!De foto's van de sprong en club zijn de familie rondgegaan :-)