WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Behulpzaam en gezellig"

Fantastisch leuke club! Voor mijn vriend die jarig was cadeau gegeven, en wat een beleving vond hij het! Ik hoor hem er nog steeds over praten haha. Mijn schoonmoeder is last minute ook meegegaan en ook zij heeft het als een adrenalinekick ervaren. En wat een leuke mensen bij ENPC; behulpzaam en gezellig. Het was zeker geslaagd en we komen nog eens terug!

"We komen zeker nog eens terug!"

Wat een geweldige ervaring deze tandemsprong! We hadden een super zonnige dag dus prachtig uitzicht vanuit de lucht en hele ervaren professionele Instructors. We komen graag nog een keer terug!


"Super Ervaring"

Wat een super ervaring heb ik gekregen. De voorbereiding, begeleiding en niet te vergeten de tandemmaster heb ik als fantastisch ervaren. Compliment aan jullie hoor, zal het zeker aanraden aan mijn vrienden


"De eerste, maar zeker niet de laatste sprong"

We hebben echt een geweldige ervaring gehad. Een korte instructie en daarna lekker in het vliegtuig om te gaan springen. Het uitzicht was geweldig, konden heel veel kijken en zagen veel voor ons bekende plekken. Dit was onze eerste spring, maar zeker niet de laatste sprong.


"Gezellige club mensen"

Heel gezellige club mensen, die serieus net hun hobby bezig zijn.