WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Film is een aanrader!"

Het was een geweldige ervaring. Ik had zelf een super aardige springpartner (of hoe je dat noemt) die alle ins en outs vertelde. Dat maakte het extra leuk. Film is een aanrader!

"Enthousiaste groep"

Ik heb een sprong cadeau gedaan aan mijn partner. Als outsider van de ervaring hebben jullie mij een welkom gevoel gegeven, alsof ik erbij hoorde.Uitmuntend in het vastleggen van de ervaring.Jullie zijn een enthousiaste groep met zoveel energie en positiviteit. Hou dat vast. Ik kan eenieder die wil skydiven jullie aanbevelen. Naast deze fantastische ervaring ga je weg met een gevoel alsof je nieuwe vrienden hebt gemaakt.

"Dag van mijn leven"

Fantastisch enthousiaste mensen die mij de dag van mijn leven hebben gegeven. Zeer professionele mensen , die weten waar ze op moeten letten om de sprong onvergetelijk te maken.Prachtige video erbij en leuk gemonteerd.

"Fantastische ervaring"

De tandemsprong was een fantastische ervaring.De begeleiding was supergoed. Jullie hebben een mooi team van lieve, fijne mensen die alles goed en duidelijk uitleggen.Een fijne plek om te zijn!

"Behulpzaam en gezellig"

Fantastisch leuke club! Voor mijn vriend die jarig was cadeau gegeven, en wat een beleving vond hij het! Ik hoor hem er nog steeds over praten haha. Mijn schoonmoeder is last minute ook meegegaan en ook zij heeft het als een adrenalinekick ervaren. En wat een leuke mensen bij ENPC; behulpzaam en gezellig. Het was zeker geslaagd en we komen nog eens terug!