WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Een geweldige ervaring"

Ik heb de tandemsprong met filmpje van mijn man cadeau gekregen. Al zolang als ik me kan herinneren stond dit op mijn bucketlist dus een zeer geslaagd cadeau. Het was een super ervaring en als ik 20 jaar jonger was geweest een nieuwe hobby. Wat ik ook super vond is dat mijn sprong het gefilmde meteen op usb werd gezet en dat mee naar huis kreeg. Tevens was het nog een geweldige ervaring voor mijn vader die er ook bij was dat hij totaal onverwacht ook nog een sprong kon maken en dat het ook gefilmd kon worden. Zeker een aanrader voor iedereen die twijfelt.


"Een aanrader"

Een fantastische ervaring met super aardige mensen een aanrader


"Dit is zeker voor herhaling vatbaar"

Een bijzonder onvergetelijke ervaring, een prachtig uitzicht, zeer ervaren tandemmaster. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, zo'n cadeau wil ik ieder jaar wel krijgen.


"Geweldige ervaring!"

Geweldige ervaring en de begeleiding en instructeurs zijn bijzonder professioneel, aardig en veiligheid staat zeer hoog in het vaandel


"Echt een super gave ervaring!"

Echt een super gave ervaring! Leuke en zeer professionele instructeurs. Mijn zoon en ik sprongen samen en daar hielden ze rekening mee. We hebben een topmiddag gehad!