WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Onvergetelijk!"

Duidelijke uitleg bij tandemsprong, vriendelijke mensen en goede begeleiding; een onvergetelijke ervaring!


"Bucketlist afgevinkt"

Ik heb een geweldige ervaring gehad. Prachtig open weer. Ik was wel wat gespannen vooraf, maar door de professionele uitleg, voelde ik mij snel op mijn gemak, en kon hierdoor optimaal genieten. Wat een adrenaline kick geeft het springen uit een vliegtuig!


"Een beetje spannend maar enorm bijzonder!"

Het was een enorm bijzondere ervaring. Ik had allerlei verwachtingen vooraf, maar ik had nooit gedacht dat het zo gaaf zou zijn! Hele fijne begeleider, die je op je gemak stelde, want het was wel een beetje spannend!


"Geruststellend"

We vonden het alle 7 een fantastische en mooie memorabele ervaring. Goede enthousiaste begeleiding, gemoedelijke sfeer. Hierdoor waren de angstige onder ons snel gerustgesteld. Kortom erg goed


"Goede sfeer!"

Super gave ervaring! Kan niet wachten tot de volgende keer en dan natuurlijk nog hoger. Goede sfeer en aardige begeleiders. De video was ook heel erg gaaf!