WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Ik heb genoten"

Wat een mooie ervaring. Met zo veel passie mensen deze beleving meegeven is prachtig. Ik heb genoten.


"Een enorme dosis adrenaline"

Een hele mooie dag gehad met ons team. Een aantal mooie sprongen gemaakt. Voor bijna allemaal, smaakte het naar meer. Goede begeleiding en prettige sfeer. Maar bovenal, een prachtig uitzicht en enorme dosis adrenaline.


"Ik zeg doen!"

Wauw wat een ervaring! er is genoeg aandacht voor jou persoonlijk, ook al springen ze natuurlijk de hele dag door. Ik werd door Wytse super gerustgesteld en hij legde vaker uit wat hij deed en waarom. Het sfeertje bij ENPC is ook heel relax en iedereen is super aardig en behulpzaam. De ervaring zelf is al onbetaalbaar en de mensen bij ENPC zelf maken er ook nog eens een feestje van. Ik zeg doen! en boek direct bij ENPC zelf!!


"Een geweldige ervaring"

Ik heb de tandemsprong met filmpje van mijn man cadeau gekregen. Al zolang als ik me kan herinneren stond dit op mijn bucketlist dus een zeer geslaagd cadeau. Het was een super ervaring en als ik 20 jaar jonger was geweest een nieuwe hobby. Wat ik ook super vond is dat mijn sprong het gefilmde meteen op usb werd gezet en dat mee naar huis kreeg. Tevens was het nog een geweldige ervaring voor mijn vader die er ook bij was dat hij totaal onverwacht ook nog een sprong kon maken en dat het ook gefilmd kon worden. Zeker een aanrader voor iedereen die twijfelt.


"Een aanrader"

Een fantastische ervaring met super aardige mensen een aanrader