WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Aanrader!!"

Samen met mijn zoon een tandemsprong gemaakt. De sfeer was ontspannen; het gaf ons een veilig en prettig gevoel. We werden op ons gemak gesteld door overduidelijk mensen met ervaring. En wat was het gaaf! Ook tijdens de sprong een prettig contact en een check hoe het gaat. Aanrader!!

"Onvergetelijke ervaring"

De sprong was voor een onvergetelijke ervaring van begin tot eind. Het moment dat je de instructies krijgt, het pak aantrekt, opstijgt, aan de rand zit, de vrije val maakt en gewoon even lekker rustig geniet van het uitzicht. Geweldig! Leon, was leuk en gaf me een goed vertrouwd gevoel. Bedankt dat je deze sprong met mij wou maken, Leon! Het was geweldig. Bedankt Merle voor het vastleggen. Het filmpje was top geworden. ENPC dankjewel! De sprong voldeed niet aan mijn verwachtingen. Het was beter! :)


"Vriendelijke ontvangst"

Afgelopen weekend een tandemsprong vastgelegd voor de start van wat een geweldige vrijgezelle dag zou worden…op ENPC: vriendelijke ontvangst, snelle en duidelijke instructies gekregen, top camera-vrouwtje meegekregen (achteraf zeer mooi gemonteerd filmpje meegekregen)..kortom top ervaring!Kleine noot toch.. we waren met een heuse reisbus (50pers) en waren door de kleine straatjes maar net op tijd bij de drop-zone geraakt>voor volgende bus-touren.. vertrek vroeg genoeg richting drop

"Uitermate geslaagd avontuur"

In alle opzichten een uitermate geslaagd avontuur: een prachtige locatie, ontzettend aardige mensen, een gedegen uitleg en een zeer vriendelijke, betrouwbare en geruststellende tandemmaster. En natuurlijk de sprong zelf, die buitengewoon spectaculair was. Kortom: aanvullend levensplezier ervaren!

"Voor herhaling vatbaar!"

Deze sprong kado gedaan aan mijn vriend. Een fantastische ervaring! Onwijs goed, duidelijk en simpel instructie waardoor je vertrouwen krijgt. Heldere communicatie, ook voor de toeschouwers, gezellig zitten voor het wachten met een drankje. Voor herhaling vatbaar!