WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Deze locatie om te springen is zeker een aanrader."

Zaterdag 21 mei een parachute sprong gemaakt bij skydive ENPC.Het weer zat gelukkig mee dus de sprong kon gewoon door gaan.Het was een super ervaring, had ervoor gekozen om de sprong op beeld vast te leggen. Dit is zeker de moeite waard! Van begin tot eind word alles gefilmd.Deze locatie om te springen is zeker een aanrader.

"Suuuper!!!!"

Suuuper!!!!,mensen gewoon doen..hypervriendlijke mensen goede begleiding en safe..het was genial!

"DE MAX GEWOON....."

DE MAX GEWOON.....gezellige mensen, leuke sfeer en een mega ervaring....

"Erg gezellig"

Vorige week voor de tweede keer gesprongen. Ik heb het als nog mooier ervaren deze keer. Je wordt goed begeleid en er word duidelijk gecommuniceerd wat je kan verwachten van de sprong. Je wordt gelijk gekoppeld met je tandembuddy, die jou de hele tijd begeleid. De mensen zijn ook erg gezellig. Ik heb niet voor niets een tweede keer bij hun gesprongen.

"Gewoon doen!"

Wat een waanzinnige ervaring! Ik heb me continu veilig gevoeld en wil jullie bedanken voor dit prachtige avontuur!Bij veel mensen staat parachutespringen op hun Bucket list. Gewoon doen!