WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Super mooie herinnering !!"

Duidelijk uitleg. Leuke instructeurs. Ze deden hun best om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Heb tandemsprong met video gedaan. Geweldig!! Filmpje is serieus erg tof om te hebben. Super mooie herinnering !!


"Ik wil het zeker nog eens doen"

Ontzettend leuke ervaring erbij dankzij Skydive ENPC. Wanneer mogelijk, raad ik het zeker aan om de video erbij te doen omdat het zo leuk is om terug te zien. Erg goede kwaliteit! Het was geweldig weer. Ik wil het zeker nog eens doen. Bedankt!


"Geweldige ervaring"

Geweldige ervaring, leuke medewerkers, ging allemaal lekker vlot.Onze vriend heeft een onvergetelijke morgen gehad!


"Echt gaaf!"

Het was een fantastische ervaring, echt gaaf!Heel aardig, relaxt en kundig personeel, prima geregeld allemaal :) Ik raad zeker aan om bij ENPC te springen.


"Bedankt voor deze super ervaring"

Thijmen had de sprong kado van opa en oma. Hij vond het een fantastische ervaring. Zei meteen ik wil nog een keer.En wat een aardige mensen die samen met hem sprongen. Vader en dochter die de film maakte. Bedankt voor deze super ervaring