WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Zo mooi en vooral heel leuk."

Wat een geweldige ervaring. De sfeer van te voren tijdens het wachten is ook gezellig. De instructies, maar ook de gerustellende houding van de tandemmasters zorgen voor een mooie ervaring. Je weet niet wat je moet verwachten een het is ook niet te beschrijven. Zo mooi en vooral heel leuk.


"Superleuk!"

Een spectaculaire en voor mij unieke ervaring!Goed begeleid door het ENPC-team. Heb me steeds veilig gevoeld. Superleuk!


"onvergetelijke ervaring"

Nou, ik zou iets gaan doen wat ik normaal niet zou doen. Ondanks enorme hoogtevrees heb ik in een soort van opwelling een tandemsprong geboekt bij ENPC.De dag voor de betreffende datum begon het te knagen. Waarom wilde ik dit ook alweer?Na een slechte nacht was het dan zover; met vrouw en kinderen richting Breda.In een bijzondere sfeer van Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid gecombineerd met serieuze aandacht voor de klant en zijn / haar welzijn en veiligheid werd ik in mijn 'gear' geholpen en kreeg ik beknopt maar terzake doende m'n instructies.Mijn tandem-master loodste me door alle stapjes met the right info on the right moment zodat ik optimaal kon 'genieten' van de ervaring. Ik heb me al die tijd 'gezien', in goede handen, veilig en vertrouwd gevoeld.De sprong was ongelooflijk gaaf! De vrije val van 30 seconden was mindblowing en de vlucht van een minuut of 3 a 4 daarna was prachtig.Sinds m'n sprong ben ik op youtube alleen maar skydive filmpjes aan het kijken en stiekem heb ik me georienteerd op de mogelijkheden om de AFF training te gaan doen ;-).Wie weet spring ik binnen no-time solo uit het vliegtuig!?Mensen van ENPC; ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid, deskundige begeleiding en deze onvergetelijke ervaring. Vanaf het allereerste moment voel je dat jullie een 'leuk clubske' zijn.Wellicht tot binnenkort?!


"Skydive ENPC is een absolute aanrader!"

Wat een geweldige ervaring! Een zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst door het gehele team. Door de luchtige gesprekken word je vanzelf op het gemak gesteld. Want eerlijk is eerlijk ...... enigszins knikkende knieën waren er toch wel. Eenmaal "over het randje van het vliegtuig" is het echt een wawwww factor.Skydive ENPC is een absolute aanrader! Nogmaals dank voor deze bijzondere en geweldig leuke ervaring.


"In 1 woord geweldig !!"

In 1 woord geweldig !! Zo naar toegeleefd en enorm van genoten . Leuk team . Aardige mensen . Klein beetje jammer dat er time claps in me video zit . Ik kom graag nog een keer springen