WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Beste ervaring ooit!!!"

Beste ervaring ooit!!! Je wordt erg op je gemak gesteld voor en tijdens de sprong. Echt een fantastische ervaring, zeker een aanrader voor iedereen!!Enorme dank ook aan de personen die met je mee springen. Door hun heb ik geen last gehad van de zenuwen.


"WOW! wat gaaf!"

WOW! wat gaaf!Samen met m'n dochter Tara tandemsprong gedaan. prima uitleg, goede begeleiding en een ongelofelijke ervaring om de vrije val te beleven. Daarna heerlijk van het uitzicht genoten en zelf mogen sturen! Enorm genoten en iedereen aan te raden. Vanaf het eerste moment genieten!


"wat een ervaring"

wat een ervaring en wat een adrenaline komt er vrij als je springt tijdends de vrije val en wat een uitzicht als je mooi rond kunt kijken tijdens de daling als de parachute open is.personeel heeft mij zeer goed begeleid voor-tijdens- en na de sprong complimenten voor jullie!!verder raad ik iedereen aan om dit eens in je leven te doen!!


"Helemaal top geregeld"

Helemaal top geregeld en (wedereom, 2de keer voor me) een geweldige ervaring mee te maken. Wat een kick geeft dit!


"Professionele edit"

Super vette ervaring. Alle medewerkers en 'buddies' waren erg ontspannen en de sprong zelf was adembenemend. Ook de video service is zeer aan te raden als je ook een professionele edit wil hebben van je sprong. Al met al super leuk!