WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Van begin tot eind fantastisch"

Het was van begin tot einde fantastisch. Extra complimenten aan onze tandemmasters en camera springers. Zij hebben er echt een waanzinnige en onvergetelijke ervaring van gemaakt.


"Het was fantastisch!"

Het was fantastisch! Gezellige club mensen en leuke en betrouwbare springbegeleiders. Al met al een geweldige ervaring!


"Hier kom ik graag nog eens terug!"

In een lang verleden, toen ik 18 was sprong ik voor het eerste tijdens mijn militaire training als commando.Ik vertelde enkele weken gelden aan mijn echtgenote dat ik dit heel graag nog eens wilde overdoen. Ze schonk het als verrassing voor mijn verjaardag. het zicht was super, het weer zat prima en pil om mijn verjaardag was ik terug 18.Het was overheerlijk, een super leuk team die ons begeleide en een geweldige tandemspringer die met me uit het vliegtuig tuimelde.Hier kom ik graag nog eens terug!De foto's van de sprong en club zijn de familie rondgegaan :-)


"adrenaline all over"

Wat een mega ervaring, adrenaline all over. Het team was super, zij hebben de beleving nog toffer gemaakt!


"Top begeleiding en mooie beelden van de sprong"

Het was een fantastische ervaring, was een verrassing voor mijn zoon Jens. Hij deed cool maar was echt een ervaring om niet te vergeten. Top begeleiding en mooie beelden van de sprong.. bedankt allemaal!Gr stephan en Jens