WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"sfeer open en relaxed"

Afgelopen zaterdag heb ik samen met Marty van Nigtevegt een tandemsprong gemaakt. Wat een ervaring! De ontvangst op de club alsmede de uitleg van Dimitri maakte dat ik heel relaxed naar de sprong kon toeleven en ik ben dan ook niet of nauwelijks nerveus geweest. Ook de begeleiding van de filmers was top. Na afloop kon er in het clubhuis samen met de tandemmaster een drankje gedronken worden en ook toen was de sfeer open en relaxed. Duidelijk is dat voor deze mannen en vrouwen veiligheid en plezier voorop staat. Heel veel respect voor jullie en nogmaals bedankt!


"SUPER VET!"

SUPER VET! ik heb veel gedaan in me leven en dit was toch wel letterlijk een hoogte puntje. top ervaring!


"Een onvergetelijke ervaring"

Een onvergetelijke ervaring die we samen als gezin hebben mogen meemaken. Nogmaals dank aan de geweldige mannen en vrouwen van ENPC!


"Mij zien jullie nog wel een keertje terug."

Wat een onwijs mooie ervaring! Een gevoel om nooit meer te vergeten! Super fijn ontvangen en begeleid door de instructeurs en een geweldige film direct na afloop meegekregen om het avontuur nog heel vaak her te beleven! Mij zien jullie nog wel een keertje terug.


"Goed begeleid"

Afgelopen zondag heeft mijn (85 jarige!) oma bij jullie uit een vliegtuig gesprongen. Zij werd fantastisch begeleid en heeft enorm genoten van deze ervaring. Veel dank!