WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Een topervaring!!"

Ik heb het mijn zoon cadeau gegeven voor zijn 25ste verjaardagen hij vond het fantastisch en gaat zeker herhalen, hartelijk bedankt!! Een topervaring!!


"Echt leuke ervaring"

Tandem parachutesprong was een cadeau voor mijn dochters Tamara en Kim die op die dag van 22 juli 2022 19 zijn geworden. Echt leuke ervaring, ze waren heel erg enthousiast en verrast. Ze waren jullie dankbaar en waarderen ze het heel veel, dat jullie echt moeite hebben genomen om het plezierig voor hun te maken. Hartelijk bedankt ervoor! Bojana


"Die lach gaat de komende dagen niet meer van ons gezicht."

Wat een geweldige ervaring! Voor onze 50e verjaardagen samen uit een vliegtuig springen onder begeleiding van zeer enthousiaste instructeurs en cameraman.Die lach gaat de komende dagen niet meer van ons gezicht. Ik had eerlijk gezegt niet gedacht dat ik het zó leuk zou vinden. Bedankt voor de fijne middag.


"Super vet!"

Ik had dit voor de verjaardag van mijn vriendin aan haar gegeven. Ze vond het helemaal geweldig. Super vet zei ze, ze zou het zo weer doen!


"Zeker een aanrader voor diegenen die twijfelen"

Leuke eerste kennismaking met parachute springen. Ongedwongen organisatie met vriendelijke en behulpzame medewerkers.Zeker een aanrader voor diegene die twijfelen om deze ervaring op te doen.