WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Fantastisch"

Het was een hele mooie ervaring en fantastish.De mensen met qie wij sprongen en de mensen die ons filmde allemaal hele lieve en vriendelijke mensen en houden je gerust maar vooral enthosiast.Het ia voor mij zeker herhalingvatbaar.


"een onvergetelijke ervaring!!"

Fantastische ervaring, super enthousiaste medewerkers! Een aanrader voor iedereen gewoon een onvergetelijke ervaring!!Marcel pfeiffer


"Onbeschrijflijk"

Het was een geweldige ervaring! Het vrije val gevoel is onbeschrijflijk! De verzorging, organisatie en de gezellige sfeer is ook een reden om terug te komen.


"mocht zelf even de parachute sturen"

Bij aankomst goed geholpen met enthousiaste medewerkers, ook goede informatie vooraf, tijdens de vlucht en afdaling een mooie ervaring opgedaan, mocht zelf even de parachute sturen. Jullie zijn een aanrader! Super bedankt!


"Geniale ervaring!"

Geniale ervaring!Dit is echt het beste cadeau wat ik heb gekregen. Het was echt een mooie ervaring om mee te maken en zeker iets om te herhalen.Ook naar mijn instructeur van die dag: bedankt! Er heerste zo'n chille vibe. Echt onvergetelijk en voor herhaling vatbaar!Charles