WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Gewoon boeken bij Skydive ENPC."

Het was een geweldige ervaring, je wordt goed begeleid, duidelijke korte uitleg waar je op moet letten ;), de instructeurs hebben jarenlange ervaring en weten absoluut waar ze mee bezig zijn. Zeer vriendelijk personeel. Mocht je nog twijfelen om een tandemsprong te gaan doen, niet meer over nadenken en gewoon boeken bij Skydive ENPC.


"een onwijs toffe ervaring!"

Gisteren mijn eerste tandem sprong ooit gedaan, het was een ervaring om nooit te vergeten en ga het zeker nogmaals doen!Dankzij de gezellige medewerkers heb ik geen enkel moment zenuwen gevoelt het was alleen maar gezelligheid en samen genieten van een onwijs toffe ervaring!


"Zeker voor herhaling vatbaar…"

Top-ervaring bij een Top-team. Zeker voor herhaling vatbaar…


"Zo mooi en vooral heel leuk."

Wat een geweldige ervaring. De sfeer van te voren tijdens het wachten is ook gezellig. De instructies, maar ook de gerustellende houding van de tandemmasters zorgen voor een mooie ervaring. Je weet niet wat je moet verwachten een het is ook niet te beschrijven. Zo mooi en vooral heel leuk.


"Superleuk!"

Een spectaculaire en voor mij unieke ervaring!Goed begeleid door het ENPC-team. Heb me steeds veilig gevoeld. Superleuk!